Snelle levering. Leuk verpakt. Mooie kleding, fijne materialen. Dus top!!!!!

Fijne winkel, grote collectie Studio Anneloes

Wij combineren een bezoek aan de winkel altijd met een bezoekje Volendam, heel gezellig!

Via de website koop ik graag bij topsy

Uitstekende winkel met uitstekend vakkundig personeel!

Ik houd ervan, wanneer je namelijk goed geholpen wordt en geadviseerd. Dat is aan deze winkel wel toevertrouwd! Ik kom er dan ook graag!

Topsy: altijd fantastisch

Ik kom heel graag in de winkel maar koop ook vaak op de website. Alles wordt bezorgd op de afgesproken dag. Mooie kwaliteit, leuk assortiment, leuke aanbiedingen. Topsy is mijn grote favoriet.

Altijd klantvriendelijk en behulpzaam en een groot assortiment.

zie de zin hier boven

Zeer goede ervaring met Topsy

Heb al verschillende keren kleding bij Topsy besteld. Is elke keer weer een feestje als het binnen komt. Gewoon een cadeautje,en zo wordt het ook verpakt Snelle levering en prima service. Helemaal TOPsy !!!

Besteld via internet en keurig verpakt en snel geleverd! Topsy is top!

Prima de bestelling was de volgende dag al geleverd.

Het is als of je een cadeautje krijgt. Er is echt aandacht aanbesteed. Netjes opgevouwen en leuk ingepakt.

Ik ben een heel tevreden klant

correct op tijd, netjes verpakt. Dus een tevreden klant

Snelle levering mooie merken goede service

Fijne winkel,veel keus, Aardig personeel,behulpzaam!

Altijd goed

Snelle levering, prima webshop

Snelle levering van bestelde goederen en mooie webshop

Supersnel verzonden en goed verpakt! Fijne website en prachtige kleding, ik ben fan!

Top (sy) geregeld!

Snelle levering, leuk verpakt, ook als er eens een keer iets retour gezonden wordt snelle en goede afhandeling.

Goed verpakt en snel

Snel, keurig, leuk verpakt

Altijd snelle levering, bestel er graag. Mvg ineke

Zeer snelle levering, ook snelle acie op retouneren

Zie hierboven

Snelle en goede levering

Keurig op tijd en verzorgd pakket.

Voor het eerst besteld bij Topsy. Keurig op tijd pakket ontvangen, was heel netjes ingepakt. Helaas was het artikel te klein. Retourneren ging ook makkelijk en geld stond heel snel weer op mijn rekening.

Een aanrader!

Snelle levering Verpakt als een cadeautje, zo leuk!! Prachtige kleding ,al vaker hier besteld Top!!

Snelle service, prima product

Snelle service, prima product

Snelle levering, prachtig ingepakt

Ik kon het pakketje zo onder de kerstboom leggen

Prima afhandeling en service

Prima afhandeling en service