Altijd studio anneloes op voorraad

Als ik iets wil kopen van studio anneloes is het bij topsy op voorraad

Snelle bezorging. Eén artikel teruggestuurd, het bedrag stond weer snel op mijn rekening, fijn!

Super!!!

Verzendingen en retouren zijn zo super snel!En altijd heel mooi ingepakt met een lintje erom heen!

Het is altijd leuk ingepakt waardoor het voelt dat je een cadeautje ontvangt. En de levering is altijd op tijd.

Snel en zorgvuldig

Wauw zelfs voor de kerst nog binnen een dag geleverd! Het pakket was netjes verzorgd.

Ik koop altijd mijn kleding van studio Anneloes bij Topsy en wordt altijd super goed geholpen daarom kom ik ook altijd terug bij Topsy

Elke keer weer top!

Helaas nog nooit fysiek in de winkel geweest, maar altijd mijn aankopen via de webwinkel gedaan. Super blij met Topsy! De spullen komen overeen met de foto’s, snelle verzending, met veel liefde en aandacht ingepakt; kortom, altijd weer een feestje om te ontvangen. Mocht een artikel onverhoopt niet goed zijn dan kan het makkelijk retour worden gestuurd met bijgeleverd retour label en dit wordt zeer snel verwerkt na het terugsturen. Kortom, een zeer tevreden klant!

Top service.

Snelle omruil service zonder langdradige geld trucages. Er wordt heel fijn meegedacht door de medewerkers. Niet eerder zo’n goede service meegemaakt. Top.

Fijne winkel, veel keuze en leuke merken!

Vriendelijk personeel, helpen je te vinden wat je zoekt of geven suggesties!

Snelle service, product netjes ingepakt en helemaal naar wens.

Goede ervaring.

Volgende dag al in huis! Snelle levering dus, echt top en de punten worden automatisch bijgeschreven.

Goed bereikbaar en snelle levering

Mooie korting en vlugge levering!

De zondag besteld en de dinsdag al ontvangen! Mooie korting die ik nergens anders kreeg.

Goede en snelle levering

Aan te bevelen

top

er wordt echt aandacht aan het verzenden besteed door het aangekleed in te pakken. ik heb alleen nog geen ervaring met terug sturen . maar heb er vertrouwen in dat ook dat keurig wordt afgehandeld

Goeie service, èrg leuk verpakt altijd!

Heel fijn geholpen in de winkel. Goede service. Mooie kleding! Via de webshop. Super snel geleverd en heel mooi ingepakt!

Een fijne zaak met een fantastisch team

Fijne service. Netjes bezorgt, goed ingepakt.

Snelle levering, goed verpakt en artikel zoals afgebeeld

Topsy is top!

Fijne website. Snel en correct verstuurd. Leuk verpakt!

Alleen jammer dat je de transportkosten moet betalen.

Klantvriendelijk en goed bereikbaar

Erg klantvriendelijke winkel en internetsite. Prettig personeel die de tijd voor je neemt.

Supersnel en netjes

Het pakketje is altijd een cadeautje om uit te pakken

Bestellen was eenvoudig, contact was goed en vriendelijk. Bestelling was de volgende dag in huis en helemaal naar wens

Zeestraat 9

1131ZD Volendam