super bedrijf

Kan geen negatieve dingen bedenken Altijd snel in huis Altijd leuk verpakt en een mooi kaartje erbij

Heel goede service en bijzonder aardige mensen.

Zeer positief, snelle levering!

Uiterst tevreden

Heel blij met Topsy Elke keer weer leuk om het bestelde als een Kadootje te ontvangen

Prachtige items met een snelle, attente service. Aanrader!

Prachtige items met een snelle, attente service. Aanrader!

Alles.volgens plan

Bestelling verlopen makkelijk en dese was ook snel.binnen. leuk ingepakt, voelt.persoonljjker. zeer tevreden.

Zeeer blij met Topsy!

Snelle service..Mooi verpakt.Zorgvuldig!

Prima!!

Goede website en snelle service! Leuke collectie.

Prima service, snelle levering.

Vaak bestelling gedaan. Snel geleverd en als het niet goed was , ook snelle terugbetaling.

Prima service.

Ben blij met het advies aan de telefoon , het artikel en de snelheid van het teveel betaalde bedrag teruggestort.

Supersnel en persoonlijk!

Mijn kleding wordt altijd heel snel verzonden en zit met een personal touch als een cadeautje aan mezelf verpakt. Heel fijn om de pakjes te openen!

Altijd vriendelijk personeel

Een hele leuke winkel ervaring

Mijn favoriete winkel

Ik word er altijd leuk geholpen en leuke kleding

Goede assortiment

snelle aflevering, veel aandacht voor het inpakken. Persoonlijke note

Als ik hulp nodig heb krijg ik die en als ik zelf wil kijken laten ze mij rustig mijn gang gaan. Top!!!

Top bij Topsy

Snelle levering na je bestelling, netjes verpakt en bij een retour het geld weer snel teruggestort!

Goede, uitgebreide collectie. Als ik bestel heb ik het meestal de volgende dag al in huis, en retourneren is ook zo geregeld. Erg goed bedrijf

Erg mooie kleding

Snelle levering en keurig ingepakt top

Altijd prima

Of het nu een bestelling is of een retour het gaat altijd prima en snel. En de pakketjes zijn super leuk ingepakt. Topsy is Top

Geweldige service

Makkelijk bestellen en snel in huis. Top service mocht er wat zijn

Ik vond de verpakking zo leuk en het artikel was perfect ik raad jullie zeker aan bij anderen en als ik weer eens in Volendam ben kom ik zeker langs

Geweldige service.

Ik ben zeer tevreden over Topsy. Geweldig assortiment. En snelle en goede service. Ik kijk voortaan eerst bij Topsy. Groetjes van Carolina.

FANTASTISCH

FANTASTISCH BINNEN 24 uur is de online bestelling binnen.

Het contact met Topsy is altijd correct en snel, ook de bestellingen worden snel geleverd. Zekers een pluspunt is dat je een artikel gratis kunt retour zenden. Ga zo door!

Hele fijne winkel

Fijne winkel! Fijne online winkel! Snel in huis en altijd als een kadootje verpakt super leuk

Snelle levering en mooie kleding

Snelle levering en mooie kleding Veel keus en mooie merken Goede service

Zeestraat 9

1131ZD Volendam