Aandachtig en professioneel personeel

Ik ben daar heel goed geholpen. Mijn maat was er niet maar werd meteen gekeken of het er nog was en besteld .

Zeer snelle uitstekende service

Elke keer als ik online een bestelling plaats, krijg ik het juiste artikel op tijd geleverd en op een hartverwarmende manier ingepakt.

Kan nog geen beoordeling doen. Pakket nog niet ontvangen

Nvt

Heel fijn geholpen inclusief koffie

Ik werd heel goed geholpen heb er dan ook een prachtige set kunnen kopen

I love Topsy

Het is de winkel waar ik altijd graag kom, goed word geholpen en mooie kleding scoor. .

Mijn ervaring is goed, vriendelijke verkoopsters en altijd een gezellig praatje.

Geweldige winkel

Geweldig leuke winkel met mooie merken, altijd een feest om een pakketje van Topsy te ontvangen.

Een prima service

Vlotte reactie, bezorging. Top

Keurig op tijd geleverd dank je wel

Superwinkel

Leuke verkoopster , groot assortiment en de website ook prima, vlotte verzending , kortom prima winkel

Vriendelijk , goed telefonisch bereikbaar , super snel en keurig verpakt.

Positief!

Ik kon heerlijk zelfstandig rondkijken maar werd ook direct geholpen toen dat nodig was. Vrgr Marit

Wisselend

Klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid is afhankelijk welke verkoopster je helpt.

Goede service en heel vriendelijk personeel

Mooie collectie en vriendelijk en geduldig personeel. Leuke spaaractie. Terugsturen zou helemaal gratis moeten zijn.

Prettig

Mooie kleding en vriendelijk personeel

Uitstekend!

Geweldige keus, zorgvuldig verpakt binnen gekregen met een persoonlijk kaartje! Snelle afhandeling van gedeelte dat terug is gegaan! Ik winkel hier snel weer! Aanrader!

Snelle bezorging, mooi verpakt, zeer klantvriendelijk

Snelle bezorging, zeer klantvriendelijk en mooi verpakt. Goed assortiment voor Studio Anneloes!

Echt heel netjes en goed ontvangen...

Alles is heel snel en goed verlopen. Ik ontving het pakketje heel netjes en leuk/mooi ingepakt. Was een cadeautje om te ontvangen.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice. En de verpakking was helemaal top !

Prachtige mode en leuke en goede verkoopsters

Ik slaag meestal heel goed omdat er veel verschillende merken te koop zijn en de verkoopster mij vaak over de streep trekt met goede adviezen

Snelle en goede levering

Leuk verpakt en snel geleverd. Veel keus!

Fijne webshop

Topsy is voor mij een fijne webshop omdat ze een grote collectie van mijn favoriete kledingmerk Studio Anneloes hebben. De bestellingen worden altijd mooi ingepakt en het voelt steeds als een kadootje als de bestellingen worden afgeleverd. Vorige week kreeg ik ook nog een bonuscheque; leuk dat je ook punten spaart als je alleen in de webshop winkelt.

Tevreden

Netjes ingepakt en vlotte afwerking qua bestellen en versturen. Tevreden!

Ruime sortering Studio Anneloes

Ruime winkel , overzichtelijk. Fijn personeel. Helaas geen tasje om mijn aankoop van 260,00 euro. Nalevering uit de webshop super snel. Fijn!!

goede service en leuke kleding

Ik bestel heel vaak mijn Studio Anneloes bij Topsy. besteling snel en netjes geleverd

Zeestraat 9

1131ZD Volendam