Super mooie winkel met uitgebreide collectie Studio anneloes

Bij elk bezoek aan Volendam ga ik altijd even naar Topsy!

Mooie kleding, veel keus Online bestellen is snel in huis

Lossen netjes de dingen op en zijn erg vriendelijk!! Grote keus in kleding !!

Super webshop

Nog nooit zo’n goede service gezien, pakket komt mooi ingepakt binnen en super snelle service, ook retourneren is erg klant- en gebruiksvriendelijk. Heb de webshop sinds een maand ontdekt en inmiddels al vele keren wat besteld, mooie uitgebreide collectie van studio Anneloes!

Leuk personeel

Leuk personeel, mooie kleren, top winkel

Prettige sfeer en vriendelijk personeel.

Veel keus en wisselend assortiment. Prijs naar kwaliteit is goed. Maat klopt bij bij online bestelling, duidelijke omschrijving.

Hele goede snelle levering

Heb al een paar keer online en in de winkel gekocht ik kan niks anders zeggen dan geweldig

Geweldig!

Snel en netjes geregeld

Voortreffelijk geholpen

Vriendelijk en zeer goed geholpen

Echt een TOP service bij bestellen via de webshop

Super fijne webshop met breed assortiment. Betaling achteraf, snelle verzending en bij retourneren wordt het super snel afgehandeld. Kortom, fijn adresje!

Goede snelle levering

Prachtige merken en een snelle levering goede service

Uitmuntend

Snel netjes verpakt , wat ze beloven doen ze zeer goed

Snelle verzending

Altijd blij met een pakje van jullie, snelle verzending en heel leuk dat je automatisch voor korting spaart

mijn favoriete webshop voor Studio Anneloes

Elke woensdagochtend een mail met de nieuwste producten van mijn favoriete merk Studio Anneloes. En als er dan wat voor me bij zit heb ik het de volgende dag in huis, ideaal. Ook leuk is dat ik bonuspunten spaar en zo af en toe dan weer een kortingsbon ontvang. Dat maakt het shoppen bij Topsy nog leuker!

Super goede service en geweldige kleding

Topsy is een prachtige winkel waar ik altijd goed geholpen wordt en waar ik super goed slaag. Zeer tevreden dus

Mijn favoriete winkel

Leuke kleding en vriendelijke meiden

Zeer behulpzaam personeel, hoed assortiment

Kwam voor een jas,ruime sortering,alles waar je ook maar naar keek haalden ze de goede maat van zonder aan te dringen,heel vrijblijvend. Ziet er ook allemaal mooi en verzorgd uit. Hele fijne winkel

Aanrader

Snelle levering en informeren klanten tijdig. Mooie merken

Ik bestel meestal online. De site is duidelijk ook handig dat je direct ziet welke maten er beschikbaar zijn. Snelle levering en altijd mooi ingepakt! Ik kom ook weleens in de winkel aardige dames !!

TOP

Snelle service leuk verpakt met een persoonlijke noot Elke keer weer een cadeautje

Alles superGeregeld!!!

Super goed geregeld

Toller Shop !

SCHNELLE UND GUTE ABWICKLUNG

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig!

Super webshop, altijd een kadootje om te ontvangen (mooi ingepakt) en de volgende dag al in huis!!

Mooie winkel met leuke medewerksters

Groot assortiment, ook in prijs voor bijna ieder budget wel iets te vinden. Ben super vriendelijk geholpen. Aanrader!

Gewoon leuk geholpen

Blij met m’n jurk