Snelle levering, netjes verpakt

Keurig en correct

Vertrouwd en correct

Keurige levering, netjes verzorgd.

Snel en keurig verzorgd geleverd.

Zeer tevreden en lekker snel.

Leuke aanbiedingen, mooie merken.

Uitgebreid assortiment

Fijne webshop, ruim assortiment, goede foto’s. En als je bestelling ontvangt is het verpakt als kadootje. Daar wordt je toch blij van!

Snelle levering, met zorg ingepakt persoonlijk geschreven kaartje...cadeautje om te ontvangen!!!

snelle service en leuk ingepakt

Veel keus Studio Anneloes en goede service

Kwaliteit en service

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kelding die ik bij Topsy koop. En nu in coronatijd bestel ik online en komt het snel per post en nog leuk ingepakt ook.

Snel perfect verzorgd

Heb een prima ervaring met jullie bedrijf. Wat ik hier al geschreven heb. Het is snel heel goed verzorgd. Kan volgens mij niet beter. Gr Ellen.

De leukste winkel van de Zeestraat.

Het is weer eens gezelllig winkelen al is het nog niet zoals voor de corona. Het personeel was ook blij om de klanten weer eens te zien. Het voelt nu speciaal als je een half uurtje mag shoppen.

Ik vond het zo leuk dat de bestelling als een cadeautje was ingepakt. Het zag er zo mooi uit, dat was echt een verrassing en dan is het extra leuk om uit te pakken. Ik ben fan van Studio Anneloes, zou kwam ik bij Topsy. Zal er zeker nog eens bestellen. Snel geleverd ook.

Eerste keer hier besteld. Prima service.

Snelle en keurige levering

Wanneer ik mijn pakje open maak is daar al de verrassing, zo netjes en leuk ingepakt!

Prachtige winkel en heel attend. Zowel in de winkel als per telefoon en per mail.

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Maakt winkelen gezellig.

Geweldig!

Mooie website, snelle levering en het pakje thuis gekregen als een kadootje met handgeschreven kaartje. Heel erg leuk, ga zeker vaker bestellen en zodra het kan een keer naar de winkel.

Snelle levering. Kleurrijk verpakt . Mooie kleding

Door de mooie etalage zag ik precies wat ik wilde kopen

Geweldige service!!

Veel keus bij Topsy. De bestelling word snel verzonden en word ontzettend leuk verpakt. Je voelt je een beetje jarig! Je spaart punten zodat je een keer met flinke korting kunt kopen!

Heerlijk private shopping

Zie boven

verzendwijze is echt een cadeautje!

In deze tijd is winkelen niet heel leuk meer, maar functioneel geworden. De manier waarop Topsy de gekochte kleding inpakt, maakt dat het toch een cadeautje is. Dank voor de aandacht die jullie hier aan besteden, complimenten!

top geregeld ook met retour zenden

voor het eerst besteld helaas te groot maar keurig retour en snel geld terug top

Geweldige en snelle service

Ik bestel al sinds 2 jaar bij Topsy en ben ontzettend enthousiast over de klantvriendelijke benadering. De bestelling voelt steeds als een persoonlijk cadeautje. Het kledingstuk wordt met zoveel aandacht en een kaartje met de naam van de verkoopster verzonden. Het is elke keer een feest voor mij om een bestelling open te maken. Ook het sparen van de bonuspunten waarmee ik korting krijg op een volgende aankoop is gewoon een extra verwenning.

Geweldig, goede service

Aanrader

Snelle levering, heel mooi verpakt!

Snelle levering en altijd heel mooi verpakt

Zeestraat 9

1131ZD Volendam