Alles prima geregeld

Zowel telefonisch en verzending correct afgewikkeld

Zeer klantvriendelijk

Altijd zoekend naar oplossingen als er onverhoopt is niet goed gaat.

Snelle levering/groot assortiment/vriendelijk

Snelle reactie en snel geleverd

Snel en correct

Makkelijk te bestellen en supersnelle levering

Gewoon top!

Snelle levering en heel gezellig ingepakt. Echt een cadeautje!

Prachtige winkel, goede service en ook als ik bestel

Meestal bestel ik. Maar ook 1 x in de winkel geweest. Heel gastvrij ontvangen en geholpen.

Prachtige kleding & snelle levering

Mijn favoriete kleding van Studio Anneloes online kopen en gemakkelijk ruilen of retour sturen.

Zo leuk ingepakt als cadeautje !

Krijg je je bestelling ingepakt als een cadeautje in leuk cadeaupapier met een mooi lint eromheen

Topsy = Top...

TOP...

Gewoon prima!

Goed bereikbaar, mooie collectie en juiste maat voor mij (XS) en snelle levering.

Fijne, snelle service. Is n mooie winkel, ben er wel ns geweest. Mooie merken!

I recommended... Very good servise, product and price The most cheaper clothes.

Geweldig!!

Perfect snelle levering , klantvriendelijk.

Fijne winkel met heel goede service.

Ook na online bestelling prachtig ingepakt artikel gekregen met een persoonlijke kaart. Heerlijk die uitstekende service. Ik ben niet zo'n grote klant dus ik stel dit zeer op prijs en kom zeker bij Topsy mijn kleding kopen.

Goed en professioneel geholpen

Ik had 2 broeken besteld ( i.v.m mijn 1.90 lengte bestel ik er altijd 2 omdat de lengte soms net voor mij kan verschillen) maar had er maar 1 ontvangen. Gelijk gebeld en dit was dezelfde middag nog gecorrigeerd. Broek die ik had ontvangen was goed dus tevreden klant!

Goede snelle service

Blij met mijn aankoop voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Topsy is een top bedrijf!

Snelle levering, alles erg netjes verpakt. Zeer tevreden klant.

goede snelle service!

Ik had mijn bestelling de volgende dag keurig verpakt in huis ontvangen. Ik ben er erg blij mee!

Snelle levering en heel mooi ingepakt.

Snelle levering en met zorg ingepakt

Leuke verpakking

Snelle levering., was prettig. Schattig hartje bij de verpakking was leuk!

Kwaliteit voor goede prijs

Kleding van uitstekende kwaliteit, voor een passende prijs. Ook online Bestellen is zeer fijn. Kleding passen bij ophalen niet goed? Geld of tegoedbon terug, geen probleem. Heel prettige winkel, zo nodig, hulp bij aankoop, Geen gehaast of opdringen.

overzichtelijke site en goede service

Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. Snelle verzending en goede communicatie,

Helemaal TOP

Geweldige winkel

Hele mooie zaak met heel veel keus

Zeestraat 9

1131ZD Volendam