Snelle levering. Mooie kleding. Net een kadootje, mooi ingepakt. Echt top(sy).

Altijd goed!

Mooie kleding, super snel geleverd! Ook de winkel is er leuk en de moeite waard :-)

Moooie kleding , snelle levering en mooi ingepakt met een leuke boodschap

Super service !

Ik ben heel blij met deze winkel! Ze hebben een uitgebreide collectie van studio anneloes. Super service! Ik bestel alles online, het is snel verzonden en altijd leuk ingepakt en een lief kaartje eraan.

Top winkel

Een hele fijne winkel om mooie kleding te kopen.

Nette vlotte leverong

Leuk ingepakt. Zag er verzorgd uit

Mooie kleding, vriendelijk en zeer goede service

Mooie kleding en leuk verpakt.

Erg verrast was ik toen ok de doos uit ging pakken. Kleding was verpakt in cadeaupapier met een mooi lint en persoonlijk geschreven tekst. Erg leuk. Het had een 10,kunnen zijn als de beloofde levertijd was nagekomen..

Snelle en nette levering.

Prima snelle levering en netjes

Ik vond het een goede ervaring ,maar daar was ik al mee bekend

Heel veel keus en snelle service

Uitgebreide collectie Studio Anneloes. Bestellingen komen snel en zijn mooi verpakt. Alleen jammer van de verzendkosten bij retour zendingen.

Snelle levering, leuk verpakt. Ook retourzendingen worden netjes en snel afgehandeld

Goede snelle service!

Zeer goede ervaring en snelle service

Wat een genot om een pakketje besteld bij Topsy te ontvangen. Al mooi verpakkingsmateriaal op zich en dan ook nog het kledingstuk met zorg ingepakt in een gezellig cadeau papiertje! Super leuk!

Fijne winkel

Heel fijn geholpen, goed advies, heel vriendelijk en ruime keuze!

Uitstekend afgeleverd en snel en veel keus

Veel keus en goed afgeleverd door dit bedrijf en snel. En een persoonlijk bericht zat ook bij de bestelling, schitterend.

Echt Top

Prima service, en mooi verpakt :)

Altijd netjes geholpen, goede service, niks op aan te merken En superrr veel keuze uit de mooiste merken

Vriendelijk,hulpzaam,veel keus ,fijne za5ak

Vriendelijk Behulpzaam Veel keus Mooie schone zaak

Fantastische service, mooie artikelen en alles met aandacht verpakt, een cadeautje om uit te pakken!

Fijne webshop, binnen minder dan een dag reactie op je vragen en een met veel zorg samengesteld pakket, een cadeautje om uit te mogen pakken!

Ondanks deze ellendige Corona tijd toch de geweldige service welke ik gewend ben van deze superwinkel!!!! Online besteld via de topsy site en netjes de dag erna al binnen. Geweldig toch!!!! En het bestellen gaat reuze makkelijk! Ideaal in deze tijd. Chapeau hiervoor!

Fijne winkel ,overzichtelijke webshop ,snelle levering

Heel vriendelijk personeel en n snelle bezorging. Mooie collectie

Snel, accuraat en goed verzorgd!!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Aanrader! Suptersnel een feestelijk ingepakt pakketje ontvangen. Top!

Helemaal top!

Snelle verzending, super mooi ingepakt. Echt een cadeautje voor mezelf. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam