super service en lief personeel

Wel eens online besteld maar meestal rijd ik met plezier naar volendam (kom uit hoorn) lieve mensen die er werken die ook eerlijk zijn mooie collectie die steeds weer ververst word. Top ga zo door

Je kunt er altijd slagen

Mooie winkel en vriendelijk personeel. Ze hebben een mooie collectie voor verschillende leeftijden.

Prima levering leuk verrassend uitpakken zo!

Helemaal top Topsy!

Prachtige modezaak

Word altijd uitstekend geholpen door zeer vriendelijk personeel.

Leuke collectie, snelle levering

Topsy Fashion biedt een leuke collectie kleding aan. Ze pakken de bestelling in als een kado, dit geeft een extra feestelijk gevoel bij het ontvangen ervan. Tevens kun je sparen voor kadocheques, ook altijd leuk.

Goed!

Ruime keuze, snelle afwikkeling, dik tevreden!

Leuk

Leuke winkel met mooie spullen. Zou wel graag ook eens minder dure merken willen zien. In het verleden had je bijvoorbeeld esprit, villa joy, Oliver.

TOP(sy)

Op tijd leveren, aandacht voor het verpakken en versturen....lijkt wel een kado'tje, Prachtige website, net zo mooi als de winkel.....bijna.

Prima zaak

Prima zaak,aardig personeel Veel goede merken,veel keus.

Prima service en snelle levering

Zeer tevreden, snelle levering en goede service. Ik had een verkeerde kleur broek ontvangen en nadat ik een mailtje had gestuurd kreeg ik heel snel antwoord en werd het opgelost. Inmiddels heb ik weer een bestelling geplaatst :-)

prima service!

Snelle levering, keurig verpakt en met een leuke persoonlijke boodschap erbij. Top!

Snelle levering en héél netjes verpakt

Mooie collectie en een goede en prettige service

Prettig en klantvriendelijk.

Leuke winkel

Prachtige winkel met mooie kleding en vriendelijk personeel.

Goede gerichte hulp

Fijne sfeer, en heel behulpzaam

leuke winkel met vriendelijk personeel

...

Een prachtige winkel met een uitgebreid assortiment en vriendelijke verkoopsters

Het is daar prettig winkelen. Mooie kleren en vriendelijke verkoopsters die goed advies geven. Ik slaag er altijd!

Heel leuk personeel je wordt er heel goed ontvangen

Hele leuke winkel met vele merken slaag er altijd wel voor iets

Keurig verzorgd Fijn om uit te pakken Snelle levering

Fijne winkel maar matige webshop

De winkel in Volendam is super. Mooi ruim opgezet en vriendelijk personeel. De webshop vind ik niet zo fantastisch. Als ik inlog op de website en ik 36 artikelen per blz. aangeef, wordt de site zeer traag en springt op een gegeven moment op error. Alles weg. Ook de donkere artikelen zijn niet goed belicht tijdens het fotograferen zodat je niet precies kunt zien hoe het kledingstuk eruit ziet. Verder ben ik een fan van Studio Anneloes, dus winkel graag in de winkel van Volendam.

Super leuke winkel met veel variatie in kleding

Voor ieder wat wils en keuze uit diverse dames merken. Leuk personeel, ik wip er graag even binnen.

Leuke winkel voor alle leeftijden. Goed geholpen door profesionele verkoopsters.

mooie kleding, goede service

mooie kleding, veel keus, goede service

Als er iets is dat ik graag wil hebben en het is niet in de winkel dan wordt er geprobeerd om het voor mij te bestellen en tot nu toe altijd gelukt!!!

Leuke kleding

snelle levering van leuke kleding. Retouren ook helemaal prima

Zeestraat 9

1131ZD Volendam