Behulpzaam en attent

Top,

Hele goede winkel, gied personeel, en eerlijk advies

uitstekend service, alles mooi verpakt, snel....

Prima website en ik beoordeel ze heel positief totdat de nieuwe website online ging (gisteren)....heel heel erg traag en werkt gewoon niet goed.....voor het eerst ergernis bij Topsy, ook om de zgn 20 euro kortingsactie vanwege de nwe website, die alleen werkt als je nieuw bent ....Dat is slecht!

Fantastische zaak & Medewerksters

Perfect geholpen..vriendelijkheid ten Top.

Snel geleverd met leuk persoonlijk kaartje

Super!👍

Zeer vlug en netjes geregeld.!

uitgebreide collectie en leuk personeel

zie boven

vriendelijke medewerkers en goed assortiment

vriendelijke medewerkers en goed assortiment

Top zaak

Mooie winkel, eerlijk personeel waar je goed geholpen word. Ik kom er graag. I love it!

Hele fijne klantvriendelijke winkel met mooie kleding

Ik slaag hier altijd en ze zijn niet opdringerig en dat vind ik heel fijn.

Goed en prettig

Als kadootje ingepakt ontving ik mijn bestelling. Na één item retour te hebben gestuurd kreeg ik binnen 3 dagen mijn geld terug zonder extra kosten. Tussentijds waardevolle statusmeldingen van mijn bestelling en retourzending.

super service

Staan altijd voor je klaar koop.er altijd iets als ik er ben mocht je maat er niet zijn bestellen ze het voor je perfect gewoon

Heel tevreden

De levering is goed en snel. En de kleding wordt mooi ingepakt.

Fijne winkel

Overzichtelijke website, snelle verzending en klantvriendelijk aan de telefoon.

Fijne winkel

Mooie collectie Studio Anneloes.

Fijne winkel

Groot assortiment, goed geholpen door het personeel

Altijd tevreden met het groot assortiment aan kleding

Altijd goed,vriendelijk en eerlijk geholpen!

Snelle en goede service

Makkelijk te bestellen. Snelle levering en keurig verpakt. Gewoon een cadeautje als je t uitpakt.

Snel geleverd zeer tevreden

Fijne levering

Fijne snelle levering!!! En vooral fijn dat het is ingepakt als een mooi cadeautje met een persoonlijke boodschap erbij

Uitstekend!

👍👍👍

Geweldige service en collectie!

Snel geleverd, mooi ingepakt. Uitgebreide collectie, goede webshop.

Netjes, snel en duidelijk

Graag reactie

Ik wacht nog op reactie. Ik heb al een mail gestuurd. Jurk en blouse gekocht. Blouse gehouden. Jurk teruggestuurd. Is al bij jullie aangekomen zie ik via track en trace. Nog geen geld terug gekregen. Heel graag snel reactie. Groet, Judith

Zeestraat 9

1131ZD Volendam