Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle en goede service en snelle levering. Verschillende reviews prijzen de productkwaliteit als hoog en het advies van het personeel als deskundig. De algehele ervaring is positief en men merkt dat het personeel meedenkt en klantgericht is. De feedback geeft aan dat de winkel efficiënt en klantvriendelijk functioneert.
Correcte en snelle service
25 December 2022
Steven
Erpe
Hallo wij hebben een haarden bedrijf en al langer actief zelf droog gaten in beton boren. maar nooit echt tevreden over de boren geweest Zelf al veel uitgeprobeerd en veel boren die droog boren problemen mee gehad maar nu vertelde De Gatenman dat jullie: Diacom een droog boor die dit wel kan zonder problemen. Dit geprobeerd en we zijn super tevreden! echt een super uitkomst in ons segment!
27 September 2022
tim berberich
Maasbree
Behulpzaam, en meedenkend En gewoon kwaliteit, voor een eerlijke prijs
3 September 2022
Marco
Amersfoort
Prima ervaring snel factuur en product ontvangen
17 August 2022
meeuwis
Pijnacker
Aangeschafte boren doen het uitstekend, aanbevelens waardig
10 August 2022
Jack Troquet
Schimmert
Mijn product is toch geleverd, welliswaar laat maar was er wel. Alleen jammer dat ik geen mail heb gekregen dat het afgestuurd zou zijn. Dus mijn vorige reactie mag verwijderd worden en bij deze rectificeer ik dat. Heel erg bedankt voor de snelle service!
6 August 2022
Jaap
Wijchen
Netjes op tijd met de zaterdag levering meegekomen! Zeer tevreden. Door de snelheid geen mail gehad van verzending maar dat mag de pret niet drukken! Thanks!
6 August 2022
Jaap
Wijchen
Dank je wel voor de snelheid en vakkundigheid
11 July 2022
Joyce-
Vinkeveen
Goede afzuiging door grote opening in boorkop. Droogboor heeft voldoende segmenten waardoor de boor uit de hand ook goed te positioneren is. Ik had een nieuwe carrat nat/droogmachine met droogboor. Dat was een ramp. De 62 mm boor had slechts drie segmenten en het gat was zo klein voor het afzuigen, dat de stofzuiger constant een alarm signaal gaf dat de afzuiging verstopt was. De weka machine heeft ook een fijn aanloop koppel zodat je geen klap krijg in de pols of de hand. Groet Eric
25 June 2022
henricus basten
Tüddern
Kwaliteit perfect en Snel opgestuurd
29 May 2022
Niels Drubbel
Uithoorn
Producten zijn prima, de levering kunnen ze beter niet via de DHL doen levering werd 3 en 4 werkdagen na uitgeleverd
10 May 2022
Ted
Stompetoren
Was eerst sceptisch over de boren Maar de diamantboren droog werken perfect Ook met microklop functie!
9 May 2022
Parkstad airco service
Hoensbroek
de bestelde boren zijn snel geleverd, nu de eerste gaten mee geboord en moet toegeven zijn prima, over levens duur kunnen we nog niet oordelen.
1 May 2022
Marc
Enschede
nette prijs en snel geleverd
1 April 2022
michael
Sint-Oedenrode
Spullen besteld (boormachine, borenset en verlengstukken) netjes thuis afgeleverd
7 March 2022
wassenaar
19 January 2022
Pchaannemrsbedrijf
Den Haag
Snelle levering, correcte service!
23 December 2021
Kriske
Stonehill
Altijd tijd voor de juiste oplossing! Zelfs op vrijdag tot 19.30 uur open voor het bedenken voor de juiste oplossingen (Martijn en Eric;)) Diacom is: •Service •Snelheid •Eerlijkheid •Kwaliteit •Garantie Kortom een bedrijf met het hart op de juiste plek voor diamantgereedschappen en de nummer ÉÉN in oplossingen voor de boor en zaag wereld.
8 September 2021
Philip
Hoogmade
Zeer indrukwekkende kwaliteit doen niets onder de duurdere modellen. ik gebruik ze ook in percussie stand en gaan nog steeds goed door beton!
7 September 2021
Parkstad Airco Service
HOENSBROEK
Goede service. Zeer snel leveringen op locatie ongeacht waar je zit op dat moment. Echt top.
5 August 2021
Tony Vermeij
't Harde
Als je t bedrijf niet zou kennen Dan denk je dat t in Rotterdam gevestigd is Geen woorden maar daden Super service zowel kantoor/ verkoop/als service werkplaats
4 August 2021
Fred
Leiden
Er was iets niet helemaal goed gegaan,maar is zeer goed opgelost hier zijn we tevreden mee ,komen zeker terug bedankt voor de oplossing .
29 July 2021
m
Hellevoetsluis
de snelheid van delevering doe zo verder
23 July 2021
rene
wellen
Zelfs een spoedje naar Groningen hebben de mannen super opgelost.
23 July 2021
Danny
Zaandam
Diacom is in 1979 opgericht. In de afgelopen jaren heeft Diacom naam gevestigd in de markt van Diamantgereedschappen en zich met name gericht op de gespecialiseerde bedrijven die boren en zagen. Hierdoor hebben we veel ervaring en kunnen we meedenken in complexe stukken of maatwerk. Diacom is de enige leverancier in Nederland die diamantgereedschappen zelf produceert. Technisch hoogstaand en kwalitatief onovertroffen. Onze eigen merk producten worden in onze fabriek gemaakt. Dat is uniek in Nederland. hierdoor hebben wij de regie van het productieproces volledig in eigen handen en kunnen wij garant staan voor de degelijkheid en duurzaamheid van elk product.
Bijlmermeerstraat 72
2131HH Hoofddorp