Laden reviews...
43 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat codes snel via e-mail worden geleverd en betrouwbaar zijn. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. Klanten waarderen snelle antwoorden, vriendelijke service en duidelijke communicatie.
Ik ben er heel blij mij, want meteen na het afrekenen had ik een code gekregen daar was ik heel tevreden mee. Ik heb het zeker ook aan andere aangeraden.
12 June 2026
metehan
Badhoevedorp
Toen ik deze link doorgestuurd kreeg van een vriend dacht ik eerst dat het niet heel erg betrouwbaar was want ik dacht dat hij vervelend wilde doen en toen ging ik het alsnog proberen en werkte het snel en heel gemakkelijk. Echt een aanrader.
10 June 2026
Wijk bij Duurstede
11 May 2026
Mathijs
EYS
Ik heb bij gamesdirect een paar dagen geleden besteld. Het was snel en makkelijk te bestellen. Geen verrassingen gelijk besteld code ingevoerd in mijn account en BAM!!! Ik kin gelijk gamen.
5 May 2026
Abukar Shelilla
Utrecht
Was makkelijk en lekker snel !
29 April 2026
Melissa kwint
Zaandam
Ik heb de giftcard voor Microsoft gekocht om minecraft te kopen. Binnen minuten had ik hem al in mijn mail. Het was ontzettend makkelijk en alles werkte perfect. Zeker aan te raden.
12 March 2026
Noor Fabriek
Nederland
Ik kocht een eshop gift card en quasi direct kreeg ik de code in mijn inbox.
4 March 2026
O
Kortrijk
Je krijgt de code gelijk en het is heel makkelijk om te betalen
28 February 2026
Jayson
Didam
Ik had het besteld binnen de minuut had ik de code al dus perfect voor game liefhebbers die hun bankkaart niet op de playstation wille zetten.
13 February 2026
siebe puimege
Lochristi
Goede service en snelle verstoring van de code.
10 February 2026
Gerald
Vlissingen
Ik vind het fijn dat je niet een jaar hoeft te wachten op je code bij deze was ik meteen klaar joh
30 January 2026
Jochem van 't Hul
Zaagmolen 5
Ik heb meerdere codes gekocht meteen gekregen
25 January 2026
Frederick Holtjer
Oostwold
Ik kreeg de code meteen en dat vond ik goed
9 January 2026
Phuclong
1826KG
Altijd direct de code, een keer niet meteen via de mail reactie gehad en perfect opgelost ik ben meer dan tevreden!
3 January 2026
D
Bakhuizen
Ik kon kiezen tussen kaarten van alle soorten prijzen, snel afrekenen en had meteen mijn code binnen!
1 January 2026
Sidney Koper
Zandvoort
Snel en betrouwbaar!
23 December 2025
Essy
Overijssel
Goede ervaringen, laatst contact gehad omdat ik iets niet geactiveerd kreeg. Had supersnel antwoord en het was zo opgelost
20 December 2025
Danielle Lelij
Delft
Ik wilde een spel kopen voor een vriend wat ongeveer veertig euro kost dus kocht ik twee Xbox gift cards van 20 euro. Ik had de codes binnen een minuut en ze deden het beide. top website.
18 December 2025
Jan
Meijel
Ik had een aankoop gedaan voor een microsoft gift card van 20 euro en nadat ik had betaald kreeg ik gelijk en ook nog op de mail de code te zien en dat is fijn.
11 December 2025
M van Vlimmeren
N.v.t
Ik wil niet aan een abonnement vast zitten dus heb ik een xbox Gamepass core voor drie maanden genomen, betaald met Ideal en gelijk de code ontvangen in de mail. Werkt super.
1 December 2025
Hugo
Vlaardingen
Een top website
29 November 2025
Romy
Beek
is gewoon goed en niet nep en je krijg ook gelijk je code in je mailbox
25 November 2025
khaylidson eleonora
koudum
Ik vind het al fijn dat ik een link krijg want dan weet ik dat deze site betrouwbaar is en het was gewoon super snel
25 November 2025
Jack