Goede service en snel geleverd

Helemaal top

Je krijgt al je dingen gelijk binnen de mensen die daar werken zijn echt tof want die helpen je ook zo goed als meteen

Al jaren koop ik hier mijn producten !

Het werkt gewoon ...thats it . Dat is toch wat iedereen wil ? Erg tevreden !

Snel en perfect

Snel en perfectie

Helemaal prima!

Nette en snelle afhandeling.

Snel geregeld

Overzichtelijke site met veel keuze, makkelijk betalen en snel in de mailbox

Alles goed en snel geregeld

Superr en alles duidelijk omschreven, en een zeer snelle afwikkeling van alles , ben echt zeer content met Gamesdirect.

Volledig te vertrouwen en snel

Erg tevreden na betaling nog geen minuut nadien mail gehad met code echt uitstekend en grote ++++

Het is supper snel en gemakkelijk.

Het is supper makkelijk om te gebruiken. Er zijn genoeg bedragen aan welke soort giftcard dan ook. Supper site.

Snelle code

Ik had een 5euro Xbox gift care gehaald en ik kreeg de code in minder dan 5seconde je krijgt meteen je code heel erg bedankt!!

Het is een geweldige en snelle website voor als je tegoed wilt hebben op xbox en ps.

Dit is de gemakkelijkste manier om Gift Card te kopen

Gewoon van uit je luie stoel: bestellen, afrekenen, downloaden, en activeren. Klaar voor gebruik, naar believen. Hoe gemakkelijk wil jij het hebben? Geen reis of parkeerkosten, onnodige tijdverspilling. Een Gift Card via Gamesdirect is “appeltje eitje”. Gewoon doen dus.

Snelle levering en werkende code

Erg snel en de giftcard was direct bruikbaar, hel fijn!

Een fijne site en goede communicatie

Goede ervaring

Alles is makkelijk te vinden en te bestellen

na mijn betaling, krijg ik gelijk de code toegestuurd. Nooit geen problemen meegehad.

Heel goed en betrouwbaar

Tabonmok

Mijn eerste aankoop ging helemaal top

Super, snel geregeld, geen gezeur

Het bestellen ging snel en makkelijk. En ik had gelijk de digitale code die mn zoon nodig had.

Super website! Voor Tegoed!

Blij met aankopen!! Deze website is zeer aangeraden! 5€ xbox zover ik weet alleen hier te verkrijgen ( nooit in winkels!) ben zeer blij en ga nog meerdere keren hier mijn tegoed kaarten aankopen! Bedankt!!

Superrrrrrr

Alles loopt vlotjes. Codes altijd gelijk binnen. Echt top!

Bestelling was in een paar klikjes geregeld

Kreeg inderdaad na luttele seconden zelfs de code al in mijn mail. Was ik weg blij mij!

Goed werkende code en snel mail binnen

Fijn, was duidelijk

Je kreeg snel de code en het werkte goed

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum