Bestellen en spelen

Het bestellen simpel en supersnel mijn code gekregen. Ik kon gelijk spelen na de code gelijk te hebben ingevuld

Super site vetrouwbaar en Super snel ❤❤❤

Geweldig!

Duidelijke site en ongelofelijk snelle levering! Had het savonds laat besteld en de volgende dag al in huis!! Top helemaal blij mee

Super snel en goed

Het is snel besteld en direct te gebruiken

zeer goede service

als je iets besteld binnen de 2 min heb ik altijd mijn code. super

Bestelling ging makelijk en snel, code werkte prefect!

Makerlijk en snel

Babby kan dit doen zegt genoeg tog ? .

De code was gelijk binnen!

Het was fijn dat er geen servicekosten bij zaten en dat het heel snel was geregeld!

Duidelijkheid, snelheid, efficiënt

Voor mijn zoon van 13 jaar maakte ik gebruik van Gamesdirect: als 47-jarige heb ik niet al teveel te maken met het game wereldje. Ik was positief verrast door de klantvriendelijke en duidelijke manier van presenteren en handelen: binnen enkele minuten had ik geregeld waarvoor ik kwam. Dat maakt het erg efficiënt zodat ik Gamesdirect ook warm kan aanbevelen.

perfect geholpen voor een oplossing

Bij de aankoop iets mis gegaan met de datalijnen maar ik werd heel correct geholpen, niet leuk maar niets waar zij aan konden doen. Ik ben ten slotte heel vriendelijk vooruitgeholpen via email, ondanks de storing wel blij met de service !

Snel levering

Snel levering

Fantastisch!

Doe het nu al jaren bij jullie besteel. Altijd perfect en direct de code! Betere service is er niet dan gamesdirect!

Alles goed binnen gekregen.. als je 50€ pakt iig geen 5 kaarten van 10€ zoals vele aanbieders

Super makkelijk

Mijn zoontje vroeg me of ik een bundeltje voor z’n spel kon regelen, en ik was positief verrast hoe vlug dit gerealiseerd kon/kan worden. Binnen twee minuutjes had hij z’n bundel voor z’n spel. Tóp !!

Super goed

je krijgt de code heel snel en makkelijk betalen

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop geregeld , binnen 5 min weer back online

Bestellen, betalen en direct gebruikmaken van mijn online switch abonnement! Top!!

via internet

Snelle service Meteen na het doen van de aankoop hadden we de kadocode al in de mailbox!

prima service

Snelle en prima service

Snel correct en makkelijk

Direct na mijn betaling ontvang ik de code of codes die ik aangekocht heb Meestal heb ik een code nodig als alle winkels dicht zijn en eigenlijk koop ik geen game tegoed meer in de winkel enkel nog op gamesdirect

Ze doen hun naam eer aan!

Gamesdirect, games direct! Erg fijn hoe snel en gemakkelijk dit gaat. Je besteld, betaald en ontvangt meteen de code. Een aanrader!

Ik kocht een Nintendo e-shop kaart van€15

De reden dat ik hem via hier kocht, is omdat ik 15 euro kocht voor maar 14,95. Klein verschil maar wel groot genoeg om hem hier te kopen

Snel en gemakkelijk

Kreeg netjes mail en de code.

Bestel heel vaak bij jullie en zal dat altijd doen

Zoals het hoort!

Instant ontvangen van de code na betaling. Zoals het hoort. Ook geen extra kosten bovenop de prijs van de aankoop!

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum