top

als je twijfelt gewoon doen de code komt naar ene paar seconden in beeld en anders krijg je de code in de mail zekers betrouwbaar en goeie site

Snel en goed

Gelijk de code gekregen en kon direct beginnen met mijn spel

Ik had mijn code super snel binnen en kon daardoor meteen aan de gang! Super service met een veilige betaalomgeving. Ook belangrijk!

Het is gewoon perfecte servise

Ik ben er blij mee het is er direct via mail

perfect

snelle levering na betaling

Het is binnen een minuut betaald, en ontvangen echt super service!

Mega goed

Ik heb een 5 euro kaart gekocht voor fifa 22 en ik krijg de code meteen binnen en toen packten ik van dijk en de ligt dus heel erg bedankt

Snelle levering Forza Horizon 5 Premium aankoop

Snelle levering van Forza Horizon 5 Premium, betaling verliep vlekkeloos en key activatie via MS store ook. Top!!

Prima winkel

Meteen en snel geleverd zoals belooft op de site. Aanrader voor iedereen.

Makkelijk en snel

Ik kreeg gelijk de code van mijn online aankoop en kon het heel gemakkelijk gebruiken, was binnen een paar minuutjes klaar

Alles klopt binnen paar minuten duidelijk kiezen kopen activeren en na tuurlijk kunnen spelen! Mij zie je snel terug

Perfecte levering en service

Zeer positief had een spel voor de Xbox one gekocht voor mijn zoontje. De betaling ging netjes en de levering ook perfect en snel zoals de service ook goed. Echt een aanrader voor iedereen

Goede en super snelle service!

Goede en super snelle service!

Makkelijk en snel geregeld

Snelle, makkelijke en overzichtelijke site, makkelijk door t proces heen geleid.

Het was een fijne website om iets op te kopen.

Het was een makkelijke en snelle aankoop en de code kwam snel binnen

Super snelle service

Leuke korting en je krijgt snel je code.

Geweldigsuperblijmee

Zeker doen

Snel en betrouwbaar

Ik had hem betaald en krijg meteen de code

Goeie service

Goeie en snelle service

Duidelijke site en je bestelling direct in je mail

Fijn dat je veel keus hebt, meer dan in bepaalde winkels. Je kan alles online regelen en je zit niet aan abonnementen vast, zoals wel het geval is op de ps als je een bestelling wil doen

Super fijn want ik hoefde niet naar de winkel.

Ik wou heel graag iets kopen op mijn xbox en ik was ziek. Dus super website en betrouwbaar

Hartstikke tevreden.

Je krijgt snel de ps code. 100% te vertrouwen! Dit zal ook m’n vaste site zijn om ps+ Te kopen

Zeer makkelijke site

De betalingen gaan heel vlotjes en heb direct mijn code ontvangen vond ik super

Erg goede service

Binnendelta 10 J