Had gelijk me code

Had gelijk mijn code en kon hem gelijk invullen. Ik heb niks te klagen

Ik heb online een kaart voor de PS gehaald en had binnen 1 sec de code. Top, zo hoef ik nooit meer naar de winkel

Kreeg meteen mijn code, hardstikke fijn

Kreeg na aankoop meteen mijn tegoed code tezien snelle en fijne service

Is altijd direkt in orde en hee overzichtelijk

Supertevreden

Je krijgt direct je code super tevreden over

Snellere sites zijn er niet!

De aankoop van playstationkaarten voor mijn zoontje doe ik standaard hier. Het is snel en goed geregeld!

Gewoon snel en makkelijk

Snel en duidelijk

Heel snel en een goede service

Ik heb een e shop kaart gehaald van 15 euro en hey keam heel snel meteen na de betaling had ik mijn code. Het is een van de beste sites om digitale codes te halen voor consoles. Is echt een aanrader

Toppie

Snel product gekregen en hoefde niet eens 5 min wachten. Gelijk direct. Dankje.

Besteld en gelijk in mail

Nintendo switch Family besteld ik had gelijk op men mail en order code staan

Helemaal top

Echt super je krijgt super snel je code En het betalen gaat ook super snel en makkelijk

Heel fijn en snelle service

Hartstikke fijn geen extra kosten zoals bij velen in een woord hartstikke geweldig ga zo door

Kaart gekocht voor me zoontje. Kreeg snel de code. Hij is er heel blij mee Afz Dimitri

Snel en gemakkelijk

De bestelling is binnen een paar minuten gedaan, binnen 10 minuten staat de code op de mail, en als je wacht tot de betaling is voltooid heb je de codes ook binnen 5 minuten op je scherm staan. Ik bestel nergens anders meer, sneller en gemakkelijker kan gewoon niet!

Snel en gemakkelijk

Hallo ik ben Luuk Pouw, en heb laatst 3 maanden online gekocht. Ik ben er super blij me en kan eindelijk weer gta spelen :) De aankoop was snel en gemakkelijk, omdat je gelijk de code binnen krijgt en zijn de stappen om in te vullen goed aangegeven. Meestal koop ik online dat ik echt naar een winkel ga alleen is dit veel beter. Echt een aanrader!

Helemaal top

Makkelijk bestellen en correcte afhandeling

Zie boven

lekker simpel en vlot

Sinds dat ik gamedirect hebt gevonden 2 jaar terug heb ik deze site elke keer gebruikt, het is super simpel en gemakkelijk en snel om een giftcard te bestellen en gelijk de coden te krijgen, ik vind het een top site en raad het iedere gamer aan die giftcards wilt kopen

Niet ingewikkeld en werkt goed

Het was heel makkelijk om te gebruiken

Heel erg tevreden!

Na het betalen gelijk mijn code gekregen. Zeer tevreden met de service

Echt wel geweldig

Ik heb echt een geweldige ervaring gehad met GamesDirect. Mijn product werd heel snel geleverd, er zit niet van schade op en ik ben er erg tevreden mee.

Supersnel

supersnel geregeld helemaal top!

Snel en veilig

Kocht een €10 psn kaart en kreeg de code direct op mijn scherm. Snel en veilig, 5 sterren!

letterlijk de beste aankoopsite die ik ken!

Deze site is de enigste site waarvan ik Nederlandse Playstation kaarten kan aankopen met een Belgische bankkaart en dat maat me een van de meest tevreden klanten bij jullie. Deze site heb ik aan heel me vriendengroep gegeven dat ze die ook kunnen gebruiken, een echte aanrader dus!!!

Super snel, voldoet aan alle verwachtingen met alle gemak en snelle service.

Mijn aankoop was snel in mijn mailbox, de bestel procedure was heel gemakkelijk zonder extra vragen.

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum