Zeer tevreden!

Nintendo eshop tegoed gekocht, vlot bestel- en betaalproces, enkele seconden nadien meteen de code in mailbox, ik ben zeer tevreden!

Snel en makkelijk

Had een online lidmaatschap voor de Nintendo Switch gekocht. Kreeg de code direct in mijn mailbox! Super tevreden!

Snel en werkend

Erg snel en goed afgehandeld!!!!

Geen moeite snel geregeld

Zeer tevreden, direct code na betaling

Supersnel, overzichtelijk en makkelijk te navigeren website

Psn card aangeschaft voor een bepaald bedrag, denk binnen 1 minuut van het bestellen tot het invoeren van de ontvangen code. Met andere woorden supersnel en simpel.

Top servies je besteld iets en binnen de paar seconden krijg je al een mail met de code beste site ooit!!!!

Correct

Heel snel en vlot gegaan, en onmiddellijk de code gekregen top

Na mijn besteling binnen 10 seconden een mail met de door ons aangekochte code voor de xbox

vlot

heb al vele malen besteld en nog niks van klachten

Supergoede service en uitleg via internet

Heel fijn dat ik van tevoren bericht krijg over het bijna verlopen van de periode van playstation plus

Goede webwinkel

Goede webwinkel

ZEER GOED

Hartstikke fijne site code direct op scherm en komt ook in de mail ik blijf terugkomen :)

Lof it

Alles aan gamersdirect is top! Winkelen via de website was een hele beleving, kwa lay-out en een hele interactieve Website met duidelijke uitleg en kleur om je erdoorheen te slepen. Super snelle afhandeling. Simply love it!

Snelle levering.

Ik heb een aantal dagen geleden een aankoop gedaan bij deze webwinkel en kreeg mijn product vervolgens de zelfde dag nog! Dus ik ben heel tevreden met de levering en ik heb ook snel kunnen genieten van mijn bestelling.

Echt tevreden

Jullie hebben een van de beste sites die ik ooit had gebruikt en jullie zijn super betrouwbaar!

kaartjes voor de playstation

ik koop mijn kaartjes online bij jullie voor mijn playstation ik ben er heel tevreden over zeker aan te raden

Mijn ervaring tot nu toe goed

Staat er meteen op als je besteld.

Perfecte service

Snelle levering, perfecte nazorg, alles is altijd op te lossen en zijn goed bereikbaar

Werkt prima en snel geen moeilijkheden pagina is duidelijken en zo zijn de producten die ze verkopen op hun website ook ideaal dat je genoeg keuze hebt om te kunnen te betallen en wachten op de code duurt niet lang. fantastisch vindt ik dat :)

Makkelijk en snel!

Duidelijke website en snelle service

Beter dan verwacht

Toen ik het cadeau voor mijn dochter, een Nintendo Switch, bij Gamesdirect bestelde werd mij een levertijd van 5-10 dagen aangegeven. Tot mijn positieve verbazing was het pakket er al binnen vier dagen! Alles prima geregeld en voor elkaar!

Snel en goed geleverd

Heel goede service

Heel goede service direct in je mailbox als je iets hebt gekocht en als er iets fout gelopen is lossen ze het direct op maw, topservice.

Toppie

Gewoon goed!