Correcte online site

Ik koop al van de eerste keer toen ik mijn ps4 kocht steeds via deze online site en altijd dirzct in de mailbox ontvangen ... uitstekende service bedankt

Top 11

Gamecard voor de Nintendo switch besteld.... Super easy website, met game card code vrijwel direct in de email.

werkt Priema

In eerste instantie werkte de code niet door mijn onervarenheid Maar ben priema geholpen en kon alsnog snel met mijn spel aan de slag

Makkelijk en heel snel

Het was heel makkelijk en snel, ik moest geen account maken en alle stappen wareb duidelijk.

Snel en werkende codes❤️❤️❤️

Het is heel makkelijk gift cards te halen en snel ben er blij mee❤️❤️❤️

Gemakkelijke, snelle en duidelijke levering van de producten. Nog nooit geen enkel probleem gehad met een van mijn bestellingen

Gemakkelijk om te bestellen en de kindjes hoeven niet lang te wachten! Ideaal!

Nintendo switch online gekocht

Ik kreeg van mijn broertje te horen dat je ook eenvoudig en snel game kaarten kon halen hier en t werkte inderdaad super goed en snel.

Supermakkelijk en supersnel!

Een kerstcadeau wat ik voor mijn zoon had besteld was niet op tijd aangekomen. Niet getreurd, op kerstavond Nintendo tegoed gekocht, mooie waardebon gemaakt met de online code en klaar! Het blije gezicht van onze zoon maakt mij ook blij!

Lekker vlot en goed geregeld

Meerdere keren een bestelling geplaatst en nooit problemen ondervonden. Altijd goed geregeld!

Snel,makkelijk,goed

Ik ben ontzettend tevreden met de service die word geboden. Direct na het betalen kreeg ik de code van mijn tegoedbon!

Werkt goed

Fijne site, makkelijk te gebruiken. Makkelijke manier om geld aan je psnplus toe te voegen

Snel geregeld!!!

Alles gewoon top, duidelijke site, makkelijk te bestellen en meteen netjes binnen!! Kan niks negatiefs bedenken, gewoon top.

Ik ben heel tevreden

heel goede service.

Geweldige service

Mijn zoon wou iets kopen voor fortnite,dus snel even bijladen en items kopen,zonder de deur uit te gaan,super toch

Snel makkelijk easy

Snel en makkelijk!

Top website!

Voor het eerst hier wat gekocht en top service!

Fijn geregeld

Bestelling ging makkelijk en alles is duidelijk en makkelijk! Zeker aanrader!

Super tevreden

Super tevreden. Alles in orde!

Het was makkelijk om te bestellen

De website had goede instructies en het was makkelijk om te vinden waar ik naar zocht.

Ik heb een ps store kaart gekocht 2 ervan en alles is verlopen naar wens

Ik vindt het goed dat je bij jullie niet verplicht moet aanmelden met email adres, veel vragen dit, op deze site was het effecienter en gemakkelijker, op andere sites vragen ze ook persoonlijke gegevens, dit was niet het geval nu en ik had een betere ervaring, beter beveiligd want je krijgt de code via de website zelf waardoor het verwijderd wordt vanaf je deze pagina sluit, een hele goeie ervaring en ik zal zeker terug komen

Gewoon top, besteld en meteen een mailtje gehad met de code.

Binnen een paar seconden de code ontvangen

Betalen en direct ontvangen werkt top

Echt heel top

Dit is echt een hele fijne app je kan gelijk uitkiezen wat je wilt en je kan heel gemakkelijk kiezen wat je wilt, heel fijn

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum