Correct en super snel

Op ons vakantie adres een uitbreiding besteld, direct bevestiging en binnen uurtje werkend, helemaal top zeg!

Snel, makkelijk en direct beschikbaar.

Snel geleverd en correct afgehandeld

Makkelijk te vinden online en alles duidelijk op de site

Top site

Zeer makkelijk en snel zeker tijdens een lockdown

Goede service, code meteen binnen.

Simpel snel en besteld, code meteen op het scherm of iets later in de mail, wederom goed.

Super handig en snel

Had met spoed een ps kaart nodig na mijn operatie geen kans om er een te halen.. Dus was ontzettend blij dat ik jullie vond en het werkte en nog zo snel ook. Fijn dat jullie er zijn!

Perfect en snel

Lekker snel en simpel

betaald en gelijk ontvangen, top!

Pirna Service geen geouwehoer gewoon waar je om vraagt krijg je en snel

super snel en gemakkelijk

ik vond het heel duidelijk en overzichtelijk, het ziet er proffesional uit en is zeker iets waar ik weer iets wil bestellen

Zeker goed en snel

Goede en snelle service

Snel en goed

Bestelling was direct binnen zoals beloofd

Super snel mijn PlayStation plus abonnement verlengd

Erg makkelijke en duidelijke site. Super snel een verlenging van het PlayStation plus abonnement geregeld. Ook erg fijn dat ze je er aan herinneren dat je abonnement bijna verloopt. Gamesdirect ga zo door!!!

Wat een uitkomst!

Binnen enkele seconden na betaling zit de code al in mijn inbox. Zoveel makkelijker dan een kaart kopen.

Heel snel en goed resultaat

Het ging allemaal heel snel had hem zo binnen en ook heel makkelijk te bestellen super fijne site

Uitstekende service

Ik koop mijn ps plus cards altijd via deze site en ben daar zeer tevreden mee

Goes

Snelle Service

Snelle service uitstekend

Altijd correct

Als je iets besteld in de twee minuten heb je code al ik zou op geen andere site bestellen!!

Goede ervaring en snelle service

Geweldige service

Zelf ken ik er niet veel van maar ik doe dit mijn zoon steeds cadeau en vroeger kocht ik een kaart ergens in een winkel maar sinds ik jullie ontdekte is het nu super gemakkelijk, kaartje kiezen, bestellen, betalen, code ingeven en spelen. Dank je wel. Toppertje

Ik kreeg de codes direct in m’n scherm waardoor ik direct kon gamen, perfect!

Sterk

Snel