Duidelijk

Ik heb een Nintendo game-card gekocht en het was meteen geregeld. En alles duidelijk uitgelegd.

Super!!

Zelf iets fout gedaan en super geholpen door de klantenservice! Tevens gewoon snel een goed product ontvangen.

Snel en eenvoudig!

Werkt ultra snel, precies zoals je het wilt

Kaart besteld voor de PS4, binnen twee seconden een berichtje met de code. Wat moet ik erover zeggen, werkte precies zoals ik verwacht had. Toppers!

Quite good

Hope the main website can have more languages support, such as Japanese or Korean

Snel en gemakkelijk

Via playstation omgeving zelf niet via iDeal kunnen betalen wegens een storing. Dit was een gemakkelijke en snelle oplossing

Bestelling geplaatst en ik had meteen de code in mijn mailbox ontvangen . Ik bestel hier zeker opnieuw!!

Is gewoon geweldig super snel en zeer klantvriendelijk. Keep up the good work .

Dikke prima, snel en correct

Kreeg direct m'n bestelling.. Helemaal top

Website uitleg

Het website is goed te vinden en heel betrouw baar je krijgt goede uitleg en zovoort

Snel en makkelijk

Ik heb een PlayStation Plus jaarabonnement besteld en kreeg direct na de betaling de code al. Zeer tevreden!

Alles netjes afgewerkt!

Alles netjes afgewerkt!

Het was top het was direct klaar voor gebruik

Het stond er direct op dus ik kon verder met de aankoop en ik ga zeker nog meer kaarten bestellen

Lekker snel

Snel geregeld

Goed en makkelijk

Gebruiksvriendelijk en snel.

Fantastische ervaring ga zeker vaker wat kopen

Snelle levering en goede klantenservice.

Meerdere digitale aankopen. Deze werden alle direct bezorgd zonder problemen.

Snelle en correcte levering

Snel en goed met veel plezier besteld

Top service!

Werkt perfect, betalen via ideal en meteen code in beeld.

Hey is supergemakkelijk en snel.

Ik gebruik het altijd omdat het de meest efficiënte manier is om gift cards te kopen. Ik ben zeer tevreden.

Leuke site makkelijk een overzichtelijke

ik ga zeker vaker naar jullie site snel geregeld een graag een overzichtelijke mail waar als goed staat uitgelezen

Goed en meteen binnen

Zeer makkelijk en snel en ook heel vertrouwelijk

Directe en goede aankoop

Betrouwbaar en snel

Super simpel en super snel online bestellen en meteen gebruiken!!

het is duidelijk en overzichtelijk! Fijn die directe link naar de bank app!! Hopelijk kan ik mijn zoon blij maken met een extra giftcard

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum