Kreeg gelijk De code binnen erg fijn

Mooi

Gemakkelijke aankoop van thuis uit

Gemakkelijk en correct

Snel in huis en een plezier met de aankoop

Zeer snel geholpen!!

Goedkoopste en snelste levering!!

Snel/gelijk de gift code gekregen. Erg tevreden mee.

Zeer goed en vooral heel makkelijk

Makkelijk en snel

Je kunt op deze site makkelijk een giftcard code krijgen. Als je hem koopt krijg je de code erg snel binnen en kan je hem gelijk opwaarderen. Goeie site. Ik kom hier zeker vaker als ik weer een giftcard nodig heb.

Snelle en goeie service

Onlangs ps plus abo gekocht en na het betalen al gelijk de code gekregen

Super snel!

Voor mijn zoon een Nintendo giftcard besteld. Betaling ging makkelijk en we kregen direct de code te zien waarmee hij zijn tegoed kon opwaarden. Binnen enkele minuten geregeld. Hij blij...ik blij:)

Bestelling geplaatst, betaald en binnen de 2 minuten de code ontvangen.

Snel en makkelijk, helemaal, top

Ik heb snel en makkelijk mijn tegoed kunnen kopen en kreeg direct de code ervoor. Het leek mij ook helemaal veilig!

Snelle afhandeling. Meteen wat ik nodig had.

Supergoed supermakkelijk supersnel

Een kind kan de was doen.

gamesdirect goed gedaan!!!!!

gamesdirect jullie hebben het goed gedaan. ik vond het makkelijk om online een kaart te kopen. ik ga hier zeker vaker een kaart kopen.

Top Service

Ik ben heel erg tevreden van de klantenservice. Heb afgelopen week een aankoop bij jullie gedaan en heb gelijk de bevestiging van mijn aankoop gekregen en ook kreeg ik gelijk de digitale code. Ga zo door!

Bedankt!

Onmiddellijk ontvangen super!!

Super tevreden!

Super tevreden

Wérkt super snel !!

Het is goed als je meteen tegoed wilt hébben. Je koopt online en hebt meteen de code in handbereik! Super snel en goede service!

Top, snel en alles nagekomen

Zoals weergegeven op de website, qua prijs en product, geleverd volgens afspraak. Top

Vingervlug

Heb hier een leuke toevoeging voor mijn game gekocht

super

Zoals de naam al zegt, heel gemakkelijk en super snel! Goede service

Perfecte levering

Ik had snel een xbox gamecard nodig. Met een paar zoekopdrachten deze aanbieder gevonden en ze boden dit product tegen een prima prijs aan. Vrijwel direct na ‘t betalen de code ontvangen en deze werkte natuurlijk. 10/10 ervaring. Volgende aankoop zal zeer waarschijnlijk ook via GamesDirect geschieden.

Perfect!

Bestelling liep zeer vlotjes, online banking en direct mail met creditcode. Gewoon perfect!

Snel, makkelijk en geen extra kosten

zeer tevreden, betaald voor wat je krijgt en geen extra kosten

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum