Perfect en heel snel

Mijn ervaring is heel goed met Gamesdirect. Ik zag online een leuke aanbieding die ik graag wilde, maar mijn saldo op mijn microsoft account was net te laag. Dus ik probeerde ik online een cadeau kaart aan te schaffen. Dit werkte perfect ik had binnen 2 minuten al weer een mail terug met de code die ik moest invullen. Kortom prima service in een super snelle tijd.

Uitstekend en snelle levering.

Het ging heel makkelijk via de site om het juiste product uit te kiezen. Betaling via iDEAL ging ook snel en meer dan prima. Volgende keer zeker weer via hier bestellen.

Ik moest gewoon aanklikken wat ik wou en betaald ik kreeg de codes en direct klaar niet meer en niet minder. Echt supppppppppppppppper

Perfecte service, meteen gediend!

Wat makkelijk deze service. Even een Gamecard kopen was nog nooit zo makkelijk. In enkele muisklikken heb je ze ! Heel handig! Mijn zoon was er blij mee!

Alles zoals verwacht

Alles zoals verwacht vlotte betaling en direct code geleden in mailbox en op de site zelf

Het is een goede betrouwbare website

Vlot en geweldig geholpen

Mijn aankoop ging vlot en ik werd goed bediend.

Awesome

Woehoeeeee

Geweldige en snel!

Na enkele secondes kon ik prima online verder gamen! Bedankt voor de snelle service! Zeker vaker aankopen doen op deze manier. Dennis

Snelle goede service

Je betaald snel en krijgt direct de code in beeld. Dat is wat je wilt als consument, top!

Snel en geweldig ....!!!!!

Kom gelijk aan de slag top geregeld 👍🏽

Gelijk geleverd via mail, en goedkoop

Gran di (f*ck*ng) oos

Snel veilig en snel

Mooie presentatie, en snel afgeleverd

Dikke prima!

Ging allemaal goed en snel!

Snel en vertrouwd

Je krijgt binnen 20 sec je code. En je krijgt em nog eens in de mail. Topservice!

top

Makkelijk te gebruiken en leuke aanbieding.

Een fijne betrouwbare site die erg goed werkt

Het is een heel erg fijne site, die erg goed te vertrouwen is ! En zelf alle medewerkers zijn super vriendelijk 🤗!!

Geen gedoe top service

Na betaling binnen 5 sec de activering code binnen Geen gedoe om naar de winkel te gaan... Top zeker voor herhaling vatbaar

Makkelijk en snel! Zeer handig in deze tijd.

Direct code ontvangen!

Product werkt zoals het hoort geen gedoe of iets, en super snelle levering. Blijf zo door gaan!

Buitengewoon!!

Snel en veel keuze aan betalingsmogelijkheden

top

de 3+3 gamepass besteld, door een fout van mij dacht ik dat de code niet werkte direct contact op gezocht via de mail en heel snel netjes antwoord gekregen... bleek uiteindelijk mijn eigen fout te zijn maar echt super netjes behandeld!!!

Heel erg snel en goede site

ik koop mijn xbox kaart en heb hem gelijk binnen zonder probleem

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum