Snelheid.

Snelle levering zonder enige probleem en makkelijk.

Uitstekende service, doet wat het zegt te verkopen.

Prima kwaliteit, voldoet aan verwachtingen

Site/webshop is overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk in gebruik dus en snelle service

Snel en goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Het is zo goed

Als je de product koopt in Elke seconden komt die code binnen

Heel snel in me de mail

Uitmuntend

Altijd snel, direct en zonder problemen. Voor iedereen aan te raden!

Snel geregeld!!

Nintendo online besteld, binnen enkele minuten geregeld!!

Goede en snelle service.

Ik heb mijn bezorging snel en netjes ontvangen en alles aan het spel deed het dus ik ben helemaal tevreden

Gelijk de code in je mail

je besteld en je krijg gelijk een mailtje met de code . GOED GEREGELD

Snel en makkelijk

Giftcard besteld en de code gelijk in de mailbox!

Kijk klik bestel betaal

Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Ik ben blij met deze service, het is allemaal goed geregeld. En dat vanuit je luie stoel, je hoeft er de deur niet voor uit. En je kunt het direct gebruiken. Makkelijker kun je het niet krijgen. Je hoeft niet naar de winkel, niet in de rij voor de kassa, en geen reis en parkeer kosten. Mijn XBOX gift card bestel ik graag bij Gamesdirect.

Hxhehxhebs

Jcjendhd

Makkelijke en duidelijke website en binnen een paar minuten geregeld en je hebt heel snel de code binnen

het geld gelijk gekregen!

Gewoon zoals het hoort. Bestellen nummer direct beschikbaar..en on de mail TOPaa

Gewoon goed!

Top, snel en fijn!

Gemakkelijke site en een hele snelle levering van de code. Dit gaat mijn go-to site worden voor e-shop tegoed.

Snelle levering zoals het hoort

Eerste keer besteld hier, en wist niet wat ik moest verwachten. Maar na betaling kreeg ik gelijk de code in beeld te zien en kon ik gelijk verder.

Gewoon goed

Alles verliep erg snel. De site is ook makkelijk en overzichtelijk en ze spammen je e-mail niet vol met reclame! Dus hier bestellen die hap!

Goede snelle service

Heel makkelijk te bestellen en gelijk na de betaling krijg je het op het scherm en later pas een e-mail. Dus je kunt gelijk je game kopen.

Topp super site

Heb gekocht en gelijk de code gekregen super blij mee

Geweldig!

Ik had als leek een Nintendo switch gekocht voor een online game wat ik perse wilde spelen, maar niet nagedacht dat ik daar natuurlijk tegoed voor nodig zou hebben.. en waar vind je nou om 22 uur savonds nou nog een winkel met tegoedbonnen? Ff Googlen en via Gamesdirect kon ik direct mijn langverwachten online spel downloaden! Lifeseavers;-))

Top en snelle levering

Ik bestel altijd bij gamesdirect, altijd een snelle levering en in de toekomst ga ik hier zeker weer bestellen

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum