Zeer goede service, breed assortiment !

Heel blij met de service en snelle levering!

geweldige service

heel overzichtelijke site voor het zelf opbouwen van een wiel. Ook met voldoende uitleg voor een leek. Toch wat vragen gehad die ik per mail heb kunnen stellen en had zelfs al binnen 10 minuten antwoord!

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Snelle levering Goede kwaliteit ontvangen Makkelijk betalen met ideal 5sterren

Super service en zeer snel!!!

Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Maar Vlechtservice heeft mij geweldig geholpen en een heel mooi nieuw gespaakt wiel geleverd voor een mooie prijs. Bedankt voor het meedenken

SUPER

Goed wiel, snelle service

Op tijd geleverd

Duidelijke informatie voor producten en snelle service.

Supersnel, fijne communicatie, topresultaat!

Fijn even meedenken en dan supervlot een mooi wiel klaar hebben. Bedankt!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snelle levering en goede communicatie

Velg en spaken invlechten met eigen naaf. Opgestuurd, dag erna kreeg ik bericht dat spaken niet compatibel waren met mijn naaf en zij stelde direct de juiste spaken voor. 2dagen erna had ik mijn gestaakte wiel terug. Zeer tevreden

Uitgebreid assortiment en betrouwbaar.

Ik bestel er al jaren mijn fietswiel materiaal. Altijd naar volle tevredenheid. Ook bij productvragen wordt er in de regel snel gereageerd.

Matig

Wij hebben een tweetal fietsbanden opgehaald van een wat moeilijkere maatvoering. Hierbij wordt op de site melding gemaakt van een bepaald fabrikaat CST. Mijn gepensioneerde fietsenmaker meldde van relatief goed fabrikaat tegen een nette prijs. Na ophalen bleken echter de banden van een goedkoper chinees merk te zijn wat de kwaliteit ( is prijs/ prestatie)wschl. te niet doet. Deze kwaliteit is wel belangrijk omdat het banden betreft welke gebruikt worden voor hulpmotor op de band.( Berini Eitje) groeten Jos Hogervorst.Delfgauw

Snelle levering en keurig verpakt. Klasse!

Velg besteld eind van de dag. Volgende dag bezorgd. Goed verpakt. Gewoon zoals het hoort!

Snelle levering en kwalitatief goede producten

Sneller dan het licht!

In het weekend een mail gestuurd voor advies en een offerte met hergebruik van mijn naaf. Maandagochtend vroeg al een reactie met een verzoek om foto's en niet veel later een offerte. Aanzienlijk goedkoper dan de lokale fietsenmaker. Diezelfde middag het geld overgemaakt, de naaf verstuurd en woensdagochtend stond de gls voor de deur met een perfect gevlochten wiel. Kortom perfecte service, communicatie en kunde!

Zeer klant-onvriendelijke partij. Bedroevend slechte communicatie en (zelf verzonnen) regels

Zeer klant-onvriendelijke partij. Bedroevend slechte communicatie en (zelf verzonnen) afwijkende regels. Bespaar je de ellende en blijf weg van deze organisatie. In mijn geval begon de frustratie al onmiddellijk nadat ik een order geplaatst had. De winkelmand functionaliteit op de website is van dusdanig beperkte functionaliteit dat mutaties in de aantallen niet automatisch worden opgeslagen (hallo: 1990 belde) Dit is mij destijds in het bestel en betaalproces niet opgevallen. Dus helaas bestelde ik slechts 1 stuks spaak per type en twee remschijven. Direct na betaling en een nette mail verzonden of de order geannuleerd of gewijzigd kon worden. Zodat ik m'n juiste aantallen zou kunnen bestellen (2 x 3 spaken) De mail stuurde ik op een maandag, toen kreeg ik überhaupt geen reactie. Telefonisch geprobeerd , geen succes. De volgende morgen krijg ik een korte mail met daarin: ''Kan niet , we zijn allemaal verschillende afdelingen. Alles is geautomatiseerd en je moet ons vergelijken met bol.com en dat soort bedrijven" Onthou deze vergelijking even. Later in deze review moet u hierom waarschijnlijk heel hard lachen. Helaas, ze laten de klant (pakket)verzendkosten betalen voor een paar spaakjes van een paar gram en indien je vriendelijk vraagt of er wat gewijzigd kan worden gaat dit niet. Nouja; ik dacht indien ik de goede maten spaken heb dan kom ik net weg met 2 stuks. Bestelling ontvangen en mijn wiel proberen te repareren. Helaas bleek dat goed uit te pakken waardoor ik genoodzaakt ben om een nieuwe wielset aan te schaffen. Daar moeten centerlock remschijven op komen. Dus ik mail na een week: "Wat is jullie retourproces en welke stappen dien ik te ondernemen? " Daarop wordt gereageerd met: Geen probleem, factuur bijvoegen in doos en verzendkosten worden niet vergoed. Dit leek me redelijk. Echter wat blijkt. Na 1 week krijg ik een mail waarin beschreven staat dat het bedrag van de remschijven wordt gecrediteerd MINUS een minimum order bedrag. (zie PDF) A. Hier he

Snel en correct

Na een tijdje zoeken toevallig vlechtservice ontdekt. Met succes!

Super goede service!!

Overzichtelijk website, in stappen je wiel samen stellen. Duidelijke uitleg bij elke stap. Oude naaf hergebruiken geen probleem , gewoon even opsturen. 3 dagen later perfect gespaakt wiel thuisbezorgd in een degelijke verpakking. Al met zeer tevreden over de vlechtservice.

Topzaak!

Goeie service, schappelijke prijzen.. Dik tevreden..

Snelle en correcte levering nette prijzen.

Goede service en een schappelijke prijs.

Retourzending was netjes afgehandeld, de levering was ook snel afgehandeld. Verder een nette prijs en een ruim aanbod.

Goede kwaliteit en vlugge levering top

Eerste maal besteld en super tevreden

100 procent tevreden, 23 uur na bestelling afgehaald

Toch heb ik een opmerking, en dat is de verpakking. mijn bestelling was 3 fietsspaken van 28 cm lang en 2 mm doorsnede. Deze waren verpakt in een doos van 15 x 20 cm en 30 cm lang, als het verstuurd was in een grote verstevigde enveloppe was het een brievenbus pakket geweest met minder verzend kosten.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Spaken besteld bij vlechtservice en nippels. Prima kwaliteit en snelle levering.Prijs ook zeer aangenaam.Top

mooi aanbod spaken/per stuk leverbaar.

vlotte levering, uitgebreide keuze aan spaken

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht