Laden reviews...
16 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews describe a generally positive experience with fast service and helpful staff. Customers repeatedly praise the efficient delivery and clear communication. A small number mention occasional communication issues, but overall satisfaction remains high.
Het achterwiel met motornaaf van de bakfiets was gebroken. Op de site met wat digitale hulp een sterke combinatie van velg en spaken uitgezocht. Weekje na opsturen van de naaf een supersterk wiel in huis en keurig verpakt. De fiets rijdt super en je merkt het verschil. Dank voor jullie uitstekende werk en vakmanschap.
7 July 2026
Gert
Wehe den Hoorn
Ik zocht voor een velg met 4mm gaten eens spaken van 1.8mm dik, maat 15G. Nu, maat 15G bestaat niet, de kleinste maat is maat 14G, 2.00mm diameter. En net als voorheen werd mij 14G spaken van 2.00mm dik geleverd. Mijn spaaknippels maat 15G passen perfect, de CNC spaaksleutel zegt ook keurig 15G, 3.2mm diameter en de spaak schuift vlot in de gleuf onderaan in de spaaksleutel. Ook mijn twee schuifmaten zeggen mij met een diameter, gemeten 1.8mm dat dit 15G spaken zijn, niet 14G 2mm dik. Daarom zijn de 14G spaken die feitelijk 15G zijn de dunste spaken die vlechtservice me kan leveren. Ook heb ik verloopnippels liggen, om een 13G te passen in een 14G velg. Deze kocht ik een paar jaar terug aan bij deze webshop. De 13G nippels passen perfect op mijn 14G spaken van de driewieler merk tribike. Die schuifmaatsgewijs 2.00mm dik zijn, spaaksleutelsgewijs 15G. Ook hier kloppen de maten niet. Een 14G is 15G? een 13G is 14G? een 12G zal waarschijnlijk een 13G zijn. Wanneer ik bestel in Engeland dan kloppen de maten en de millimeters wel, daar weten ze welke diameter er in praktijk werkelijk wordt geleverd. Maar voor een set van 36 spaken komt er dan bij b-post nog 7 euro tax en 22 euro voor de douane bij. Dan bestel ik toch maar even bij Vlechtservice, en ik bestel dan een maat te groot. Zo kom ik dan alsnog betaalbaar aan mijn spullen. Het heeft mij wel enkele miskopen gekost om te achterhalen wat er fout was omdat ik een volslagen leek was en alles moest uitzoeken met de schuifmaat en diverse spaaksleutels. Om er achter te komen dat niet het materiaal maar wel de advertentie's vs de geleverde artikelen zijn die verkeerd gekoppeld worden bij vlechtservice.nl.
Beveelt niet aan
24 June 2026
Geert Van Boxstael
Aalst
Helaas komen wij met deze heer er inderdaad niet uit, ondanks herhaalde pogingen tot hulp en uitleg.
Het blijft vreemd dat hij onze enige klant is die ondervindt dat onze 14G spaken spaken niet 2.0mm dik zijn.
Wil je een wiel gespaakt hebben volgens je eigens specificaties is Vlechtwerk het juiste en enige adres waar je wezen moet. Ze leveren topkwaliteit keer op keer!
21 June 2026
Clint
Amsterdam
De originele wielen van mijn Koga F3 gingen meerdere keren kapot bij de spaaknippels (dit schijnt een bekend euvel te zijn van deze wielen), zelfs na vervanging onder garantie. Daarom heb ik hier twee sterkere Ryde Andra 321 wielen met dikkere spaken besteld. Vooraf snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag over de compatibiliteit. Mijn naaf en naafdynamo zijn overgezet en alles paste perfect. Levering binnen 4 dagen. Zeer tevreden over de service en kwaliteit!
10 June 2026
Raffi
Spijkenisse
Hat alles wunderbar geklappt.
7 June 2026
Jens
Freiburg
Mijn ervaring met Vlecht Service in Utrecht kan ik positief beantwoorden. Mijn eerste bestelling van spaken waren zeer snel en compleet bezorgd. Tweede bestelling heb ik vooraf eerst doorgesproken met Vlecht Service zodat alle maten overeenkwamen met de maten van mijn mtb. Vervolgens zoekt Vlecht Service de onderdelen bij elkaar en plaats deze voor je in een mandje waarvan zij de link naar je opsturen zodat je direct kan zien of de juiste onderdelen overeenkomen met de maten etc. ook de kosten van onderdelen en arbeidsloon staan daarbij. Van de week kreeg ik mijn achterwiel compleet aangeleverd. Ik ben er super blij mee. Hun service is klantvriendelijk en mijn bestelling was vakkundig gemonteerd.
7 June 2026
Gordan von Ölphen
Vijfhuizen
Spaken pasten niet, telefonisch onbereikbaar voor overleg en geen inhoudelijke reactie op mijn e-mail daarover.
Beveelt niet aan
26 May 2026
Robert
Maarssen
Zeer
20 May 2026
Marco
Amsterdam
Via Google het onderdeel gevonden en direct gekregen
7 May 2026
Mulder Erwin
Ede
Heel goed service naar bestelling toe , een aanrader
30 April 2026
Henri
Herk de stad
Vielen Dank für alles. Sie haben mir in einigen Fragen, die ich nicht kannte, sehr geholfen. Es war ein schöner Einkauf, ich empfehle es weiter.
6 February 2026
Ali Hüdai Ardic
krefeld
Twee wielen besteld, waarbij ik de naven zelf heb aangeleverd. Erg tevreden over het eindresultaat en de service.
31 December 2025
Christophe
Vlotte service
8 October 2025
Piet
Kortrijk
Mijn Klever X speed pedelec achterwiel motor opgestuurd, en laten voorzien van nieuwe velg en spaken. Ruim binnen de levertijd netjes aangeleverd gekregen, en nu na ruim een maand gebruik heel tevreden. Dit vraagt om een positieve review!
17 September 2025
Pier de Vries
Drachten
Na 13000 km kwamen de spaken door de velg heen en ben ik op zoek gegaan naar "iemand" die een velg kan spaken. De lokale fietsenmakers hadden geen interesse (fiets is niet hier gekocht), geen tijd of niet de expertise. Vlechtservice heeft wel de interesse, tijd en absoluut ook de expertise! Ik werd netjes geadviseerd over een goede, de betere en de beste oplossing en heb daarop mijn keuze gemaakt. Na 3 dagen kreeg ik het wiel netjes verpakt retour. Zojuist het wiel weer gemonteerd en er van overtuigd dat het wiel nu waarschijnlijk de fiets gaat overleven! Absolute aanrader!
31 July 2025
Marcel
Haarlem
Door een ongelukje meerdere spaken uit de velg van de achterwiel gescheurd. Zaterdag vlechtservice gemaild, dinsdag wiel afgegeven, volgende zaterdag stond de pakketdienst al voor mijn deur met een prachtig gerepareerd achtwiel. Topwerk!
28 July 2025
Jermo
Amsterdam
niks te klagen ontvangen wat ik heb besteld
22 July 2025
Frank Van der Rijst
Hoorn
Ik heb mijn wiel woensdag middag langsgebracht en kreeg een paar uur later een offerte en heb hier direct mee ingestemd en betaald en vrijdag middag werd mijn nieuwe wiel al langsgebracht. En ze hebben perfect werk geleverd voel meteen veel sterker en perfect uitgelijnd.
24 May 2025
William
Swinkels
Snelle reactie,nauwkeurig en klant gricht
16 April 2025
Nicolette Smit
Haarlem
Een sterk en goed gevlochten wiel terug ontvangen. De prijs hiervan en van de extra onderdelen viel mee / was zeer redelijk. Mijn oude velg die ik niet meer nodig had kon ook worden ingenomen voor hergebruik; top!
15 April 2025
Matheus
's-Hertogenbosch
Prima communicatie, oplossingsgericht en een geweldige service.
19 March 2025
G.
Nijmegen
Was meer dan aangenaam verrast hoe goed en veilig alles verpakt was. De bouwkwaliteit van de gevlochten wielen gewoon perfect! Konden we dit nog maar meer tegenkomen.
6 March 2025
Dirk
Lembeke
Ik was opzoek naar een nieuw achterwiel voor de eBike van mijn vrouw Het is een wiel geworden met Shimano Nexus 7, extra sterke velg en dito spaken. Kunnen de orginele wielen niet aan tippen. Heel tevreden.
5 February 2025
paul ensink
Arkel
Goede levering/advies en after service
5 February 2025
Michael Dubois
leopoldsburg
Op zaterdagmiddag via de informatieve en duidelijke site een achterwiel velg besteld. Een Nexus7 naaf had ik eerder uit mijn velg gehaald en met bestelformulier die zelfde zaterdagmiddag opgestuurd naar Vlechtservice in Utrecht. Aangezien tante Post in het weekend niet werkt is de naaf en opdracht pas dinsdagochtend bezorgd in Utrecht. Echter die zelfde dinsdagmiddag al het bericht dat de nieuw gevlochten veld met mijn naaf als weer was aangeboden aan GLS transport. Woensdagochtend had ik de nieuwe velg keurig verpakt in huis. Kortom: prima site, snelle levering in een stevige verpakking en bovendien een prachtige nieuwe gevlochten velg met mijn “oude” nexus naaf. Ben erg tevreden!
29 January 2025
Bert