fijn geholpen en goed personeel

ik ben goed geholpen top mensen

Goede service, vriendelijke mails

Snel geholpen, fijne reactie op vraag via mail en bestelling rap verstuurd.

Zeer slecht

Pakket weer te laat. Zoveelste keer. Mijn klant wacht op zijn fiets. Dit is te slecht voor woorden

Goed en snel!

Goed product, goede prijs en snelle levering.

Snel ontvangen goed materiaal.

Ik miste 4 spaken die werden binnen 24 uur alsnog afgeleverd. Prettige communicatie en snelle actie.

snelle levering zonder fouten

Ik heb mijn bestelde spaken en nippels snel en zonder fouten na mijn bestelling ontvangen. Prima site om wiel benodigdheden aan te schaffen.

Snelle levering, prima producten.

Velg, naaf en spaken super snel geleverd.

Ruime keus, snelle levering

Had snel even 2 spaken nodig van een raar maatje. Hoef er hier geen 144 te kopen zoals bij de meeste webshops.

Vakkundig! Professional!Ontzettend tevreden klant!

Super73 verkoopt fietsen met tandenstokers als spaken, gelukkig wist Vlechtservice dit voor een schappelijke, redelijke prijs enorm snel op te lossen, en het wiel op nieuw te vlechten met spaken, heb een aardig rondje gefietst en hij fiets naar mijn weten beter als uit de fabriek.

vakkundige specialist

Prima prijs voor een uitstekend onderdeel. Snel na bestelling bericht dat het onderdeel klaar lag om afgehaald te worden. Alles op een halve dag geregeld. De keus in onderdelen had wellicht groter kunnen zijn, maar ik geloof dat ze een bewust beperkte kwaliteitskeuze hebben gemaakt.

goed advies en snelle levering

Vooraf goed advies gekregen en daarna snel geleverd

Goede service, uitstekend geholpen

Onlangs een velg laten vlechten incl. Nieuwe body voor mijn MTB. Binnen 2 werkdagen kon ik weer fietsen.

Handig

Met de informatie op de site van Vlechtservice werd mijn projectje haalbaar. Nu heeft het achterwiel in mijn stadsfiets een nieuwe moderne naaf, met strakke Sapim spaken, zelf gevlochten met het boekje van Wiel van den Broek bij de hand. Levering was zeer vlot.

Prima service.

Snelle verzending, de volgende dag in huis, en goede kwaliteit.

Als je je fiets wat gunt dan wordt je hier wel vrolijk!

Klantvriendelijk, accuraat en snel. Als het goed moet zijn is het aan deze mensen wel toevertouwd.

Snelle reactie op vragen via de mail.

Na een mail wisseling tot de conclusie gekomen dat een nieuw wiel de beste optie was. Werd al een dag later geleverd.

Alles prima

Zeer snelle service

Zeer snelle service

snelle service

ons bestelde product werd snel geleverd en voldeed aan verwachtingen

Uitstekende Service

Snel gevonden p de website besteld en heel snel geleverd

Snelle levering Goede prijs Goed assortiment

Uitstekende en snelle service

Gewoon snelle service

Snel en correct

Had op de webshop besteld en kon een uur later komen om het op te halen.

Ik kreeg een verkeerde bestelling toe gestuurd, na tel. contact werd dit direct recht gezet. Bestelling was netjes verpakt en compleet.

Wat je bestelt, ontvang je en goed op tijd! Dus gewoon goed.

Spaken en nippels besteld van zeer goede kwaliteit en goedkoop.

3032 Coloradodreef

Utrecht 3565BV