Goede prijs, snel levering, top quality
Nu 2x wielset laten maken met volle tevredenheid. Goede communicatie. Als je nog iets nodig hebt geen probleem.
Kwaliteit en service zijn ok, snelle levering. Website voor bestellingen werkt wel niet zo goed. Altijd bestelling goed nakijken!! want ik heb daardoor verkeerde bestelling gedaan dus twee maal moeten betalen voor ik het goede artikel had.
Snelle en correcte levering !
the material and the attention have been very satisfactory.
Product volgens afspraak.netjes aangekomen op afleveradres.wat je makkelijk wijzigen kon Op naar de volgende bestelling
Mogelijk door drukte ivm corona
Hoi Ron, Ja duurt lang de DPD had een laad fout gemaakt. Het is daar door de Corona een beetje te druk net als bij alle andere pakketdiensten. Excuus voor het ongemak maar het is onderweg zoals je in de Track & Trace kan zien.
Mogelijk door drukte ivm corona
Snelle reactie voor een moeilijk leverbare fietsvelg. En snel en netjes verpakt geleverd.
In principe is de afhandeling van vlecht service prima verlopen, en ik ga ervan uit dat het product in orde is. Het enige probleem is dat ze gebruik maken van DPD en dat wil zeggen dat ik mijn pakketje nog niet heb ontvangen. Dus vlechtservice is ok, maar ze kunnen beter van een andere pakket service gebruik maken.
Hoi Cris, ja het inderdaad de schuld van de DPD maar het is daar eigenlijk door de Corona te druk net als bij alle andere pakketdiensten. Het is inmiddels zag ik in de Track & Trace afgeleverd in de brievenbus. Excuus voor het ongemak.
Original review
In principe is de afhandeling van vlecht service prima verlopen, en ik ga ervan uit dat het product in orde is. Het enige probleem is dat ze gebruik maken van DPD en dat wil zeggen dat ik mijn pakketje nog niet heb ontvangen. DPD heeft in deze regio nog nooit een pakketje op tijd weten te bezorgen en daarbij nooit afdoend gecommuniceerd over het verloop van de levering. Dus vlechtservice is ok, maar ze kunnen beter van een andere pakket service gebruik maken.
Heb fietswiel besteld met zwaardere spaken. Levering was eerder dan verwacht en het geleverd product is top.
Goed materiaal
Vredestein buitenbanden voor mijn fiets besteld ,netjes geleverd
zeer snelle afhandeling top
Eerste keer dat ik hier is besteld heb en is heel goed bevallen
Ik ben nu na een week nog wachtende, de koerier kon het brievenbuspakket niet leveren terwijl ik een normale brievenbus heb en er iemand thuis was. Helaas is dit niet binnen jullie directe kring van invloed maar als klant wel jammer; ik had graag dit weekend aan het wiel gewerkt.
idem
Voor een racefiets uit 2000 zocht ik een set nieuwe wielen. Ik zocht specifiek naar Rigida velgen type DP18 waar ik jarenlang goede er ari g mee heb. Vlechtservice had een paar in rood dat perfect aanluit bij mijn fiets én met Italiaanse rode Miche naven. Prachtige zwarte aero spaken maakten de set compleet. Ik kon ze de volgende dag halen, heel goed geholpen aan de balie met montage advies pignon. Rijden geweldig en staan fantastisch op mijn Ferrari-rode Concorde! Voor service of wielen spaken kom ik zeker terug, geweldig bedrijf.
goede snelle levering.
Volgende keer bestel ik opnieuw bij hen!
Snelle levering en een goed product tegen een prima prijs
Prijs kwaliteit verhouding is super Snelle levering, goed verpakt en goed werkend product.
Hoi, Jammer dat je zoveel werk daarvoor moest doen maar de lengte van de kabel staat wel in de omschrijving. De prijs van art. 80782 is ook zo scherp omdat het een korte kabel is. Een langere kabel is aanwezig bij de iets duurdere art. 80792
Original review
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Helaas geen lengte maat aangegeven van de kabel. Uiteindelijk de binnen/buiten kabel van originele versnelling overgezet. Veel extra werk. Een opmerking of een lgente van de kabel zou fijn geweest zijn. Verder snelle levering, goed verpakt en net product.
Goede kwaliteit, snelle levering.
perfekt en snel geleverd
Vlgs afspraak.
zeer duidelijke website , alle mogelijkheden betreffende te bestellen materialen , ik ben zeer tevreden , Groeten Benny
3032 Coloradodreef
Utrecht 3565BV