Goede kwaliteit snelle levering

x

Snelle service prima set nieuwe velgen voor mijn MTB

Snelle levering, prima set nieuwe velgen voor mijn MTB. Enig puntje van kritiek is dat er geen velgenlintje meegeleverd is bij mijn nieuwe gespaakte velgen, zou ik wel op prijs gesteld hebben

excellent

snel en efficiënt

spaken besteld - spaken op maat 's anderendaags correct geleverd

-->jullie service was heel ok. Echter, DPD heeft niet de moeite gedaan tot bij mij te rijden, al was ik de hele dag thuis. De spaken werden in een afhaalpunt afgeleverd. Ik heb ze de dag zelf gehad omdat ik de levering opvolgde op internet. Als Belg jammer om te zeggen, maar de service van post.nl is beter ;-) mvg, Tom

Top.

Zo als het hoort te zijn.

Knap werk!

Bedankt voor de super snelle levering 👍

+++ :-)

Topservice!

zeer tevreden top kwaliteit

doe zo voort het is voor ons perfect ...

Vlotte service voor een scherpe prijs!

Had wat spaken nodig voor een 20" wielset, bij voorkeur zwart. Vlechtservice levert!

Doen wat ze beloven.

Bestellingen lopen soepel, word snel verzonden en producten zijn als omschreven en prijzen zijn eerlijk. Word goed verpakt. En het verzend bedrijf werkt erg fijn (bepalen bezorg locatie, volgen en neerzet toestemming)

Prima product geleverd

Goed assortiment, duidelijke website en snelle levering

perfect geregeld

makkelijk bestellen en snelle levering. chapeau Henny

Perfecte bestel procedure, snelle levering

Perfecte bestel procedure, snelle levering. (België)

snel bestelt en snel geleverd prima kwaliteit voor een lage prijs

zie bovenstaand commentaar.

Meedenken in problemen en oplossingen

Door niet passende spaak nippels dacht dit bedrijf mee om oplossingen te zoeken Omdat dat niet lukte kreeg in het geld direct teruggestort Erg vriendelijk stonden de mensen mij te woord Leuk bedrijf

Keurig geholpen door Vlechtservice

Snelle reactie op mijn vraag via e-mail. Goed advies gekregen en netjes geholpen door Vlechtservice.

Uitstekende service

Besteld en de volgende dag in huis. Ook het telefonisch contact is uitstekend

Alles top

Producten snel geleverd en volgens bestelling. Alles klopt, alles top.

Mooie producten met goede omschrijving, met prima service.

Gemakkelijk de juiste spaak met bijbehorende nippel en nippelring gevonden en besteld. Twee dagen later in huis.

Top gedaan!

Ik ben erg tevreden met het werk en advies.

perfect

Prima service en snelle levering.

Alles super gelaufen - von der Bestellung bis zur Lieferung ! Chapeau !!

Hervorragender Service und eine Dienstleistungsqualität, wie man sie in Deutschland heute kaum noch findet (leider) ! Einwandfreie Ware - sehr schnelle Lieferung und ein sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis ! Ich hoffe, dass es ihre Firma noch sehr lange auf dem europäischen Markt gibt ! Mit freundlichen Grüßen Heinz B.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle verzending en uiterst klantvriendelijk!

Per vergissing werden mij verkeerde (te dikke) spaken opgestuurd. Een mailtje volstond om zelfs zonder terugzending de correcte toegestuurd te krijgen! Een dikke duim!

Alles goed gegaan alleen moet je je niet focussen op 1 dag levertijd zoals een aantal mensen hier aangeven. Vlechtservice geeft zelf een standaard levertijd op van 3 werkdagen, bij mij was het 2 dagen.

Servicegericht

Alles ok