Goede service, veel artikelen en snel geleverd!

Ik had spaken nodig in een maat die de lokale fietsenmakers niet hadden. Op deze site vond ik genoeg keuze uit spaken en de juiste dikte vinden was ook geen probleem. De spaken werden binnen 2 dagen geleverd en passen perfect!

Prima duidelijke site en uitstekende afhandeling van de order.

goede informatie op de site. Prima afhandeling vd bestelling

Prettig bedrijf

Elke opdracht wordt vakkundig afgehandeld.

Makkelijk besteld, snel geleverd

1 buitenband en 1 binnenband besteld, netjes verpakt zodat de band niet geknikt afgeleverd is, ga hier zeker weer bestellen als ik iets nodig heb!

Goed en netjes ingepakt, optijd aangekomen

Een snelle levering zonder problemen

Kortom super.

Super bedrijf

Mooi duidelijke website en snelle en zeer goeie levering

Goed snel en duidelijk

Goed snel en duidelijk

Snel, correct en communatief

4 speciale platte spaken besteld , door postnl foutje leek het of de spaken niet afegeleverd waren , en van vlechtservice onmiddellijk snelle reactie dat als ze er binnen een dag nog niet waren zij ze met de dpd opnieuw zouden sturen. Gelukkig werden de spaken alsnog op een later tijdstip bezorgd, dus dat was niet nodig. Pluim voor de goede service van vlechtservice !

Goede prijs, snelle levering.

Bijna helemaal perfect gegaan. De onderdelen voldoen aan de verwachting. Mijn enige aanmerking is dat in de bevestigingsmail van de bestelling staat dat ik zodra de bestelling klaar is een bericht zou krijgen van de transporteur over de levering. Dat is niet gebeurd. Gelukkig was ik thuis toen het pakket - eerder dan verwacht - werd bezorgd.

Bestelling supersnel uitgevoerd,

Ik kon eenvoudig bestellen via internet in het weekend en het artikel werd al op dinsdag geleverd.

Kan niet beter

Zeer goede service, vandaag bestellen, 2 werkdagen later aan de deur. Gemakkelijke betaling. Zeer tevreden over het geleverde materiaal.

Vlechtservice voor de beste afronding van uw wiel

Een echt ambacht. Het juiste advies en heel snel klaar. Ik zou iedereen die een wiel nodig heeft willen aanbevelen om eerst contact met Vlechtservice te leggen. Stel gerust uw vraag en u wordt gerust gesteld.

Vakwerk!

Ze leveren altijd keurig gespaakte wielen. En ook snel meestal in 3 werkdagen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede service tegen eerlijke prijzen

Pluspunten

exact geleverd wat besteld was

Pluspunten

Een top comunicatie en een goede service

Pluspunten

Zeer snelle en korrekte levering

Pluspunten

Prima en snelle levering van bestelde artikelen, correcte uitleg in telefoongesprek.Verkeerd bestelde artikelen retour gezonden daarna perfecte afhandeling wat betreft de credit nota. Bedrag direct terug gestort op mijn rekening.

Pluspunten

- webite goed vindbaar - leuke persoonlijke website - lekker specialistisch - gratis levering >20 Eur. - vroeger geleverd dan aangegeven - prijs attractief

misschien iets van een on line configurator voor wielen. zodat je de optimale keuze kunt maken voor bijvoorbeeld een hoog totaal gewicht of hele lichte velgen, aerodynamisch, lange levensduur. Meld iets over retouren, voorwaarden, verpakking en verzending

Pluspunten

Breed aanbod in hun segment

Communicatie van verzending gebeurt niet altijd

Pluspunten

Super service ! Snelle beantwoorden van de emails Snelle verzendingen top prijzen

3032 Coloradodreef

Utrecht 3565BV