Slecht ingepakt

Slecht ingepakt

Snel en goed. Goede prijs.

Uitstekend. Goede verzending en uitstekend materiaal. Aan te bevelen.

Prima service, veel/alles op voorraad.

Duidelijke website, snelle verzending. Jammer dat men met GLS verstuurd waardoor je alsnog een week moet wachten.

Scherp geprijsd materiaal

Scherp geprijsde naaf uit restpartij gekocht, zoals omschreven en goed compact verpakt. Enige minpuntje is dat ze met GLS verzenden, heb ik vaak gedoe mee.

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Ik had een voorwiel nodig voor mijn 15 jaar oude Sparta Pick Up. Vlechtservice heeft snel exact het juiste wiel geleverd!

zeer goed, snel en vakkundig

idem

Prima geholpen

Vriendelijk en snel geholpen en uitstekend meegedacht

Prima geholpen

Vriendelijk en snel geholpen en uitstekend meegedacht

Professioneel gespaakt.

Had zelf een poging gedaan om mijn wiel te spaken maar kreeg het niet voor elkaar. Velg en naaf opgestuurd naar Vlechtservice, na 4 dagen retour. Ziet er strak uit, Achterwiel weer als nieuw.

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht