Professioneel.

Ze weten waar ze over praten.

Bedankt

Na lang zoeken vlechtservice gevonden. Enige die een wiel zelf samenstellen. Zeer hoge kwaliteit en snelle service. Bakfiets kunnen herstellen en genoten van een mooie zomer met mijn kindje van 2 jaar. Onbetaalbaar! Bedankt

Prima kwaliteit spaken

Prima spaken. Vlot geleverd. Wel wat prijzig in vergelijk met standaard spaken maar ik heb blijkbaar een afwijkende maat en sterkte nodig.

Prijs kwaliteit

Keuze in meer sportieve/luxe velgen en naafdynamo opties was beperkt. Dit is echter geen probleem daar je je eigen spullen mag aanleveren. Het werd dan ook top in elkaar gezet met goede spaken. Wiel reed de eerste 500km top, ik verwacht nog een lange levensduur. Levertijd in enkele dagen is geweldig, veel andere kleine bedrijfjes rekenen in weken of maanden.

juiste spullen snel geleverd

De juiste spullen zijn snel en goed verpakt geleverd.

Alles naar wenst verlopen

Ik heb alle info gemakkelijk gevonden op de website. De bestelling en levering zijn zeer vlot verlopen.

Alleen maar topkwaliteit én -Service

Ik heb diverse (moeilijke) vlechtklussen bij vlechtservice laten doen. Zelfs na langdurige en zware belasting, hoeven de velgen niet nagesteld te worden, geen gebroken spaken, dus ook geen kromme velgen meer. Afspraken worden keurig op tijd nagekomen en voor de prijs kan ik het niet zelf doen.

wat ik besteld had heb ik ook gekregen

top

alles super in orde..

veel lof

Goede producten, snelle levering.

Snelle en correcte levering.

Dit is mijn tweede bestelling op korte tijd en ook nu weer was alles piekfijn in orde. Nadat ik de spaaklengte had berekend en doorgegeven werd mij al snel bevestigd dat deze juist was. 2 dagen later werd alles reeds geleverd. 1 minpuntje: het verpakkingsafval van het bedrijf wordt in een te grote doos gestopt in verhouding tot de omvang van de bestelling. Dit vind ik een beetje een sjofele manier om van je karton en plastic af te geraken. Daar zijn in NL toch ook wel inzamel punten voor vermoed ik.

Snel een nieuw achterwiel

Goede raad is duur ( of juist niet ) zak je door je woon-werk-fiets-achterwiel ( nexus 3 ) heeft je eigen fietsenmaker geen achterwiel op voorraad, dan is Vlechtservice in Utrecht je redding. Voor alle zekerheid ( DHL / DPD / Post NL ) wel zelf handgespaakt achterwiel opgehaald. Rij nu al weer 4 maanden zonder problemen door de binnenstad van Amsterdam over tramrails, kinderkopjes ( Dam ) nog geen slagje in het achterwiel geconstateerd. Van zelfs de sporadische passagier achterop is het Vlechtservice achterwiel niet onder de indruk !!

Een fijn bedrijf

Ze weten waar ze over praten, hier komt een goed advies uit en daarbij opgeteld hun vakman/vrouwschap geeft een prima product

Vriendelijk en behulpzaam

Uitstekend werk bij het spaken van mijn oldtimer bromfietswielen.

Top ze denken mee

Top tent goede service nemen de tijd voor je en snel klaar

Perfecte uitvoering en service

Medewerkers hebben verstand van zaken, vlechtwerk was zeer snel klaar en prima verzonden.

zeer tevreden

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Goed en vakkundig bedrijf

Ik had spaken nodig voor een oldtimer en ben geweldig geholpen ...top bedrijf ..

Snel en betrouwbaar

topservice

Positief

Goed en Kwalitatief materiaal !!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb een achterwiel incl. shimano 8 speed besteld voor een heel schappelijke prijs. Topkwaliteit en service

Besteld, betaald en opgehaald. Prima materiaal.

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht