Zeer goed.

Vlotte levering van de correcte onderdelen. Had niet beter gekund.

Erg goed bevallen

Prachtig Produkt ontvangen..

Had eerst gesproken met een werknemer via de telefoon, dit was een duidelijk gesprek waar in ik goed en deskundig geinformeerd werd naar de mogelijkheden. Vervolgens online mijn bestelling gedaan en mijn oude onderdelen opgestuurd, nog voordat ik besef had dat het pakket in goede orde was ontvangen kreeg ik al bericht dat de bestelling klaar was voor transport. Service was perfect, Levertijd was perfect, Deskundigheid was perfect. Super! Zou zeker vaker wat bestellen!

Sneller geleverd dan verwacht en prima ingepakt, top!

Top service!!

Altijd een snelle service, met top kwaliteit materiaal.

Makkelijke bestelsite.

Makkelijke bestelsite en snelle levering.

snel en niet duur

prima aankoop, zoals het moet

Goed en behulpzaam

Ik had door een foutje de verkeerde maat spaken gekregen. Kan gebeuren, fouten maken we allemaal. Het goede is dat ze snel telefonisch bereikbaar zijn, niet moeilijk deden en me dezelfde de goede maat spaken opstuurden. Topservice!

Betaalbaar, netjes en ze denken mee.

- Betaalbaar - Deskundig - Ze nemen contact op en denken mee als je iets verkeerds bestelt - vriendelijk - Snelle verzending, helaas geen snelle levering (DPD is geen goede keuze)

Perfecte service

Ik was op zoek naar fietswielonderdelen en ik was direct op het juiste adres. Ik zal zeker nog bij jullie bestellen.

Een woord! 'Top'

Super snelle service

Was prima verstuurd mooie Velgen

Voor het eerst gekocht bij de vlechtservice Ziet er goed uit Snel Binnen GR Dick

Snelle service en zeer vakkundig

Speciale 20 inch wielen van oldtimer brommer, zeer vlot en vakkundig gespaakt, erg mooi resultaat, zeer tevreden. Ook de volgende dag nadat bericht van verzenden was gestuurd de wielen ontvangen.

Correct geleverd op een paar dagen .

Alles gewoon netjes ontvangen

Gewoon netjes geholpen

Super ervaring

Zeer deskundige uitleg telefonisch en bereid wat dieper in te gaan op mijn vragen!

Snel en volledig geleverd.

Goede vlotte service

Heel goed.

Schnell und unproblematisch

Genau das gefunden, was ich gesucht habe. Unproblematische Bestellung und Ware sehr schnell erhalten. Gerne wieder.

vlotte en correcte levering

vlotte levering correct materiaal gelverd

Tevreden

Zeer tevreden van de service, maat van de spaken perfect, kwaliteit weet ik nog niet pas gemonteerd, voor belgië wel dure verzendingskosten.

Einfach schnell & gut

Für mich ideale Auswahl im Internet, einfache und unkomplizierte Bestellung möglich - einfach Klasse :)

Perfecte service

Ondanks de corona kon ik binnen 3 uur na het doen van mijn online bestelling de af komen halen.

Netjes en conform bestelling alles geleverd

Het verzenden met DPD vind ik geen pluspunt mede omdat deze langzamer is met het bezorgen maar ook de Track en Trace informatie niet accuraat weergeeft.

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht