Snelle en goede levering, netjes verpakt

Top, vlechtservice doet wat ze beloofd!

Ik bestel er gewoon weer .

Verkeerde onderdeel

Verkeerde ondrdeel gekregen terwijl de goeie op de foto stond en telefonisch geen contact te krijgen dit onderdeel heb ik niks aan

Prima.

Omdat ik een leek ben had ik wat vragen. Alles keurig uitgelegd.

goed technies uitleg bij tel. contact

mijn ervaring is goed / materiaal goed . service ook goed ! Maar heeft helaas een probleem heeft de spaakgaten i n de naaf iets te veel opgeboord/ mijn vraag zijn alle spaakkoppen even groot of zijn er grotere spaak koppen . Vgr C. Griffioen

Prima levering

Ik had zelf andere kleur verwacht maar dacht dat website niet een goede weergave gaf, maar website heeft gelijk gehad.

Besteld, betaald en verstuurd.. gewoon goed.

een remmantel van een terugtrapnaaf uit 1971 besteld, dat ze nog nieuw op de plank zouden liggen verbaasde mij, in het weekend besteld, maandag bericht dat het verstuurd was en dinsdag geleverd. Gewoon goed dus.

goed advies en goede spullen

Mijn oude velg is beter dan deze ooit is geweest.

Heel goed met n kleine 'maar'

Service is snel, echt de volgend dag in huis en dat in drukke tijden voor de pakketdiensten. De 'maar' betreft het minimum order bedrag van 15,-. Mijn artikel kostte 14,95. Ik moest er dus een klein artikel bij bestellen dat ik niet nodig heb. Dat is een beetje verspilling van geld en materiaal.

Prima service, prima prijs,

Zie boven, het was alleen niet helemaal duidelijk wanneer de levering plaats zou vinden

Correcte afhandeling van 1 bestelling.

Ook is er nog een tweede bestelling, met ordernummer 32948. Weet u wanneer deze geleverd wordt? Met dank.

Helemaal top

Snelle levering prima spullen

Alles OK.

Helemaal niks op aan te merken.

Groot assortiment spaken

Ik moest een kapotte spaak vervangen. Vlechtservice was de enige plek waar ik die precies op maat en in kleine hoeveelheid kon vinden. Snel geleverd en tegen een prima prijs. Als het minimum bestelbedrag nog lager kan, dan krijgen ze een tien.

Snelle levering, veel incourante spaak lengtes.

Enige leverancier in NL en buitenland voor 12G 256mm spaken voor ebikes met achterwiel motor!

Goede en duidelijke site.

Snelle service..minpuntje: vermelden schroefdraad verschillend van spaken.(spoed of amerikaans/ metrisch o.i.d.) Jullie nippels passen natuurlijk op jullie spaken. Kan verschillen bij andere fietsen;)

Verkeerde prijs op de site

Na het op zoek gaan naar een naaf om in te vlechten zag ik op de site van vlecht service een al ingespaakt wiel staan. Deze bleek echter verkeerd geprijsd en werd dus niet geleverd. Geld geretourneerd met enkel een korte mededeling maar verder niks. Service met kleine s.

Bestelling snel en correct ontvangen e zee tevreden

Zeer tevreden over mijn bestelde spullen.

Goede prijs snel geleverd. Geen communicatie over verzonden of bezorg tijden, jammer.

Eerst even uitzoeken hoe de website werkte ,daarna erg simpel om een compleet wiel samen te stellen.

Was ook erg verrast dat ik na 2 dagen al het nieuwe wiel thuis had . Gewldig.

snel en heel goed!

snel en heel goed!

Snel geleverd & zeer ruime keuze!

Afwijkende spaakmaat was binnen één dag geleverd. Ik kon snel weer verder!

Gewoon perfect !

Wat een service ! Piekfijne wielen ontvangen ! Naven netjes in folie afgedekt zodat beschadigen bijna onmogelijk is. Perfect verpakt voor verzending . Gewoon de beste !

Prima prijs/kwaliteit, snelle levering

Goede producten, service en snelle levering.

Snelle betaalbare service voor handgespaakte racewielen

Mooi vlechtwerk in de 32 spaaks racewielen. Wielen die toch wel wat sterker zijn dan de meeste standaard racewielen. De uiteindelijke beoordeling zal pas binnen een aantal maanden komen ;-) als er voldoende kilometers op de teller staan. De naaf van het voorwiel stond iets te vast waardoor voorwiel wat stroef liep, heb ik nog even moeten bijstellen. Waarschijnlijk kwam die naaf zo uit fabriek. Tip: Eventueel een velg-lint erbij leveren of als optioneel plaatsen bij het zelf samenstellen van de velg? Maar zeker een aanrader!

Coloradodreef 3032

3565BV Utrecht