Geweldige produkten. Blij dat ik het kan bestellen bij jullie.

Ik maak graag hongaarse gerechten en daarbij heb ik jullie producten voor nodig. De smaakk van jullie producten is net wat het moet zijn. Dus veel lekkerder resultaat. Zou wel graag willen dat jullie meer resepten zouden hebben van meer gerechten. Vriendelijke groet Hans.

Snel en Goed

Had hongaarse paprikapoeder besteld en gulaschcreme. Netjes verpakt en snel binnen. Top producten!!

Minden tökéletes

Szupergyors kiszállítás es magas minőségű tradícionális magyar termékek megfizethető áron.

• Ajánlnál minket? Yes

Heerlijke producten en gerechten

Heerlijke producten en gerechten

Goede smaak

Kompleet

Ik vond wat ik zocht van Hongaarse lekkernijen. Jammer dat de verzendingkosten de prijs verdubbelden!

Een top bedrijf

Niet alleen een snelle levering maar ook lekkere producten voor een goede prijs. En het recept van de goulashsoep..... een absolute aanrader.

Snelle levering, heerlijke producten

Voor herhaling vatbaar!

Boven verwachting: snelle levering, goede verpakking, kwaliteitsproducten met NL beschrijving.

Kiváló

Gyors kiszállitás, a szürkemarha és szarvas kolbászaitok nagyon finomak, ha lehet rendszert épitek a tőletek való rendeléstől.

Prima en echt Hongaarse producten

Producten keurig verpakt en geleverd.

Ruime keuze. Top producten. Snelle levering.

De kwaliteit van de producten is erg goed en snelle levertijd.

Snel

Vlotte afwikkeling van bestelling Producten nog niet gebruikt want net binnen, maar ik twijfel niet aan de goede kwaliteit.

Belang voor klant staat hoog aangeschreven!

Reeds eerder kocht ik producten en ook nu weer TOP producten aangekocht. Het bedrijf werkt snel, geeft accurate info qua levertijd én staat de klant bij wanneer, zoals in mijn geval, een product vergeten te bestellen tòch nog werd toegevoegd bij de oorspronkelijke bestelling waardoor de véél te hoge distributiekost kon worden gereduceerd. Ondanks dit voor het bedrijf ongetwijfeld voor ongemakken zorgde werd dit perfect uitgevoerd. Dank u voor deze inspanning. Wél zou het leuk zijn ergens bij de producten een Nederlandse vertaling te zien van de aangekochte Hongaarse producten.

PRIMA BELLA

ALLES GOED GELEVERD/BEZORGD/VERS

Alles is perfect

Gewoon snel geregeld

Bestellen , altijd op voorraad en snel in huis!

Kan echt niet zonder!!!!!

Producten geven altijd weer extra smaak!! Heerlijk

Heerlijke producten snel geleverd

Heerlijke producten snel geleverd naar zowel Nederland als Spanje!

Hoogwaardige kwaliteit origineel product

Aantal vleesproducten uit Hongarije gekocht razendsnelle levering en: de echte originele (herz) producten super lekker !!!

Alles goed verlopen.

Heerlijke gesmolten reuzel. Netjes verpakt en snel verzonden, gewoon prima!

Altijd snel geleverd!

Ongelooflijk snel geleverd iedere keer, dat valt op en wordt gewaardeerd! Tot nu toe hebben wij iedere bestelling de volgende dag bezorgd gekregen. Zo mooi op tijd is niet echt Hongaars, wel erg fijn!

Perfecte producten en service

Snelle levering, goed ingepakt, hoge kwalitet van de producten.

Postbus 147

3130 AC Vlaardingen

Over De Smaak van Hongarije

Welkom bij De Smaak van Hongarije Wij brengen de Hongaarse smaak bij je thuis! In onze webshop vindt je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent. Kijk ook eens op de recepten pagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. Je zult merken dat de Hongaarse smaken prima zijn te combineren met talloze alledaagse gerechten. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, blijf de site bezichtigen voor nieuwe Hongaarse producten en recepten.