Geweldig snel en grandioos verpakt gelijk de keuken in

Iedereen zit op de kolbasz te wachten im proberen vervolgens stukje te bemachtigen. Ha ha niks ff wachten eenmaal aangesneden stopt iedereen bij de koelkast om ff te proeven. Snel ff eisoepje gemaakt

Lang geleden nam een vriend van mij worsten mee uit hongarije. Eindelijk weer deze worsten teruggevonden ! Erg lekker.

Good

All right

Super lekker correct en snel geleverd

Positief...

Veel en eerlijke aankoop..... Ik aanbeveel iedereen!

snel en betrouwbaar!!

Bestelling binnen 2 dagen in huis en producten zijn erg goed! Chapeau

Heerlijke producten!

En snel geleverd! .... vaak met een klein cadeautje erbij wat het extra leuk maakt!

Toppie!

Snelle levering, heerlijke authentieke producten! Me happy...

Fantastisch!!!!

Prima assortiment, snelle, keurige levering! Complimenten!!!!

Duidelijk en overzichtelijk

Alleen een telefoonnummer is moeilijk te vinden misschien wel helemaal niet aanwezig. Maar voor de rest is alles erg duidelijk

Goede producten & zeer snelle levering !

Betrouwbaare winkel

Goede kwaliteit, snel en netjes afgeleverd

Helemaal tevreden

Alles volgens afspraak!!snelle en nette levering.Ik hoop dat in de toekomst de assortiment nog verbreed wordt

Herz Salami

heerijke verse worst

Top producten supersnel geleverd

Ik ben heel blij met mijn bestelling: echte Hongaarse producten van uitstekende kwaliteit, snel geleverd, netjes ingepakt. Ik zal nog zeker bestellen. Kan het aanbod misschien nog uitgebreid worden met maanzaad/darált mák...?

Als kleindochter van een Hongaar ben ik als kind vaak naar Hongarije geweest. De herinnering aan lekker eten, de geur van échte paprika was voor mij pure nostalgie!!

Voortreffelijk

Perfect allemaal goede producten. Bij een vraag direct antwoord

Geweldig service

Bestelling, betaling ging heel soepel. Levering binnen twee dagen heeft aangekomen. Heel mooi ingepakt. Echt lekker producten

Heerlijke salami worst.

Genieten

Perfect quality

Fast delivery, very good quality. Website order from iPhone is not working, try PC.

Szuper, csak hiányos.

A kiszálítás szuper volt és időben érkezett. De weboldal választékát bővíthetnék pár termékkel. Pl.: túrórudi(pöttyös az igazi :) ) Pick szalámiból is lehetne többféle vagy esetleg a fűszer kínálatot is bővithenék. Szuper ötlet ez az online web-bolt, de több termék kellene.

• Ajánlnál minket? Yes

Alles is goed

Netjes ingepakt es super snelle levering echt blij mee

Snelle en korrekte levering

Goede orginele Hongaarse Produkten.

Snelle en correcte levering. Goede communicatie

Een prettige hartelijke online service.

Postbus 147

3130 AC Vlaardingen

Over De Smaak van Hongarije

Welkom bij De Smaak van Hongarije Wij brengen de Hongaarse smaak bij je thuis! In onze webshop vindt je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent. Kijk ook eens op de recepten pagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. Je zult merken dat de Hongaarse smaken prima zijn te combineren met talloze alledaagse gerechten. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, blijf de site bezichtigen voor nieuwe Hongaarse producten en recepten.