Snelle levering van bestelde artikelen in degelijke verpakking. De dag erop gelijk al gebruikt en volgens recept op de site heerlijke rundergoulash gemaakt.

Snel, goed en gemakkelijk.

De kwaliteit van de producten is goed. De snelheid van verwerken en leveren bestelling uitstekend. Via chat toch nog even de gelegenheid om vragen te stellen maakt het persoonlijker.

Snel geleverd en heerlijke producten

Altijd lekkere en verse producten en snel geleverd

Uitstekende service

Enorm snelle levering . Producten van uitstekende kwaliteit.

snelle,goede service!!!! wij zijn zeer tevreden!

dnsdag besteld was woensdag binnen , goed ingepakt, zelfs een kadootje erbij! fijne afhandeling!

Snelle levering, goed eten en duidelijke website

Een goeie ervaring, lekker stukkie worst. Top!

Mijn bestelling is keurig gelev3

Super snelle levering

Had een vraag, en kreeg meteen een belletje van hun! Super! En besteld volgende dag geleverd!

Bestelling ontvangen binnen de beloofde tijd en de juiste lekkere producten.

Netjes en snel

Altijd tevreden en het smaakt heerlijk

Zowel de bestelling, levering als kwaliteit waren prima in orde

Dit was mijn eerste bestelling bij De Smaak van Hongarije. Alles klopte. Goede omschrijving van de producten, het bestelproces, het betalen en de (goede verpakking en) levering binnen een etmaal. De bestelde artikelen hadden alle een ruime houdbaarheidsdatum. De házi huisgerookte kolbász (milde variant) is geweldig van smaak, soepel te snijden en het vel er omheen laat zich gemakkelijk verwijderen. Slechts één opmerking over de kolbász: er ontbrak een indicatie van de houdbaarheid; anderzijds: hij zag er goed en vers uit. Klasse! Ik zal met zekerheid ook volgende keer bij deze onderneming bestellen.

Goede kwaliteit..

De echte Hongaarse producten. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Allen maar goed

Goede producten, snelle levering geweldige service!!

Regelmatig plaatsen wij bestellingen. Goede service. En bij probleempjes snel chatcontact. Goede producten. Zouden wel wat uitbreiding willen zoals, zouden augurken, ingemaakte appelpaprika al dan niet gevuld met zuurkool en kaantjes. Maar wie weet ....

Good

Good

Goede hongaarse producten! Kiváló

Uitstekend!

Het is gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen. Snelle levering. Naygon Finom!

Prima.

De kwaliteit is prima. Verzending is prima en de aflevering ook.

uitstekend

Prima, snelle en goede reactie op vragen, snelle bezorging

Snelle levering Makkelijk en duidelijke website

Ben een tevreden klant.

Prima producten, snelle levering, aardige jongens.

Correct en snel.

Al jaren ben ik blij dat ik via De Smaak van Hongarije de smaak van Hongarije kan blijven proeven. Vroeger kwam ik ik zelf regelmatig in het mooie Hongarije, en bracht dan telkens een flinke hoeveelheid Eros Pista mee naar huis. Later was er een vriendelijke vrachtwagenchauffeur die ik geld meegaf en telkens hij in de buurt was bracht hij er wat binnen. Maar sinds ik hier kan bestellen is het handig, zeker én snel. En ook de Édes Anna gaat vlot binnen. Nu nog de echte lokale opgelegde gemengde paprikas... Wat mis ik die.

`s avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Ideaal.

Goed. Hoewel ik maar twee items bestelde.

Snelle levering, heerlijke producten.

Zoals altijd, snel, goed en lekker. ;-)

Good enough.

There's only three kind of soup and from the three, one wasn't in stock. Also one kind of pasta wasn't in stock either. Other than that, no problem.

Postbus 147

3130 AC Vlaardingen

Over De Smaak van Hongarije

Welkom bij De Smaak van Hongarije Wij brengen de Hongaarse smaak bij je thuis! In onze webshop vindt je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent. Kijk ook eens op de recepten pagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. Je zult merken dat de Hongaarse smaken prima zijn te combineren met talloze alledaagse gerechten. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, blijf de site bezichtigen voor nieuwe Hongaarse producten en recepten.