super

Snel bezorging

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Toppie

Snelle levering, goed product!!

Alles goed en snel geregeld

Alles wat ik nodig had was aanwezig snel en alles werd netjes verpakt verstuurd.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Zeer tevreden over kwaliteit en levering

Super goede service!!!

Heel rap geleverd zoals beloofd, en heel leuk om er een gratis artikel bij te vinden, super!!!

perfekt geregeld

Snelle levering , alles naar wens

Top en snelle levering!!

Misschien een tip : gebruiksaanwijzing bij de zakjes kruiden zoals de cevapcici.

Zeer snelle service

Goede produkten.

Super snel en heel makkelijk

Bedankt, pakket was binnen 1 dag thuis, goed ingepakt en ik heb geen klachten

Prettig en goed

Heeft de producten en levert snel.

De bestelde producten zijn door mij bekend

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de goede behandeling van het product (goed ingepakt en gratis verzending)daar kun je niet voor naar Hongarije gaan!

Excellent, I can only recommend de Smaak van Hongarije to everybody who loves Hungarian cuisine - the essential flavours and ingredients delivered to your doormat.

Heerlijke Hongaarse salami! Snelle levering, ben heel erg tevreden..

Mmmm heerlijke produkten

Op tijd juiste produkten geleverd.

(bijna) alles uit Hongarije dat je graag in huis wilt hebben als je heimwee hebt!

Goede producten, fijne klantenservice en heldere, overzichtelijke website. Snel en prima bezorgd. Blij mee!!

Helemaal goed!

De Smaak van Hongarije heeft een aantrekkelijke website met duidelijk te volgen recepten, waaronder vermeld staat welke ingrediënten je hiervoor bij hen kunt bestellen. Ze bieden heerlijke, echt Hongaarse producten, die vlot bezorgd worden na bestelling. Ze geven mij het gevoel van een stukje 'Magyar' in Nederland! Köszönöm daarvoor!

De producten zijn van zeer goede kwaliteit!!

Ik heb eerder al eens een bestelling geplaatst, de producten zijn super. Bij mijn laatste bestelling bleef de levering van PostNL uit, normaal voor zien voor 11aug ten laatste 20 u, dan een bericht we hebben vertraging levering uiterlijk 22u. Om 22 u niets ontvangen. De status veranderd naar levering op 12 aug (vandaag) 15u30-19u, wat later bericht levering zal voor 13 aug zijn... en daarnet een mail dat de levering toch op 12aug (vandaag) zal zijn tss 16u30 en 20u30... het is nu 17u40 12aug ik ben dus nog in blijde verwachting en hoop dat mijn bestelling na 2 dagen in een warme bestelwagen niet zelf naar mijn voordeur komt gewandeld. Van de kwaliteit van de producten kan ik niets slecht zeggen maar de levering van PostNL laat wel wat te wensen over.

top service !!!

Top service van heerlijke producten. Heerlijk dat ik gerechten van mijn jeugd kan klaar maken. Snelle levering naar België. Bedankt!!!

Snelle levering. Goede service

Heeeerlijk!

Wij houden erg van kolblaz en salami. Volgende keer ga ik de Kolblaz bestellen. gewone en de pittige!

Heerlijke producten

Heerlijke producten

Uitstekend bedrijf

Prima producten van goede kwaliteit en goede service!

Postbus 147

3130 AC Vlaardingen

Over De Smaak van Hongarije

Welkom bij De Smaak van Hongarije Wij brengen de Hongaarse smaak bij je thuis! In onze webshop vindt je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent. Kijk ook eens op de recepten pagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. Je zult merken dat de Hongaarse smaken prima zijn te combineren met talloze alledaagse gerechten. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, blijf de site bezichtigen voor nieuwe Hongaarse producten en recepten.