Goede website eerlijke prijzen en snelle levering

Jónak találom hogy magyar ízeket lehet online rendelni. Remélem hogy egyre több terméket lehet majd találni az oldalatokon. Ugymint melegszendvicskrém, töpörtyű vagy sőr, nógrádi ropi.... :-)

Snel en servicegericht

Snelle telefonische reactie op mijn mail. Product is niet geleverd, en komen met snelle oplossing. Goeie eerste indruk.

Gewoon geweldig

Super producten weer ff terug in mijn oma haar land als ik de heerlijke pörkölt maak of de kolbàsz eet brengt me terug naar mijn roots.

Prima producten!

heerlijke producten, prima service!

Prima service, website duidelijk, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Heerlijke producten!

Quick service, tasty products!

We ordered a few meat products on a Friday and our order already arrived on Saturday on Belgium! They were kind enough to also include a free product “sample” (actually a full-sized product) in our package. Very satisfied, will order again!!

Good products, delivery in time

Good products, delivery in time

Reliable and fast

Easy platform, good products, I ordered for more than 40 €, delivery was free and very quick. And I received 2 bonus products too. Great experience!

Snel en goed verzonden. Heerlijke producten

Lekkere Hongaarse producten

Everything great

Everything went smooth and quick. Loved the extra surprise to try it out! Thank you!

Snelle levering, smaakvol product

Er is maar 1 drama en dat is post nl

zeer positief

Alles is altijd correct en heel snel geleverd. Er is altijd een gratis product bijgeleverd, zo kan je nieuwe producten leren kennen.

Top producten , Hongarije snel bij je thuis

Een goede en overzichtelijke web site. Eenvoudig te bestellen en af te rekenen. Snelle levering. En zeer lekkere Hongaarse producten

Vertrouwd, vlot en lekker

Lekkere recepten en producten met de vertrouwde Hongaarse smaken.

een van de heerlijke producten van desmaak van hongarije

ik heb heerlijk genoeten van juillie producten, jullie brengen echt de Hongaarse Smaak in huis met deKolbsz worsten en vele andere producten van top kwaliteit.

Heel lekker

Heel lekker Mangalica sausage én Pick salami.

Het geleverde is van goede kwaliteit.

Ik ben van Hongaarse afkomst en ben blij dat ik deze Hongaarse producten hier kan kopen, want vroeger nam ik ze zelf uit Hongarije mee.

Fantastische webwinkel, het assortiment is uitstekend en de levering is snel. Complimenten!

Zeer goede ervaring met deze webwinkel!

top

top

Lekkere originele kruiden en snel geleverd

Wij gebruiken graag de producten van Hongarije Een Goulash of Lecso krijg je nooit goed op smaak zonder hun smaakverfijners. De picksalami is hier favoriet. De ganzenlever bij mijn schoonvader De snelle levering is super Klein minpuntje. Ik moet vaak zoeken op de site naar de producten. Maar vinden zal ik ze

zeer positief

Onze bestelling werd snel geleverd, was heel goed verpakt en er zat een extra tube pittige mosterd bij om te proberen. Erg attent, we zijn heel blij.

Excellent service!

Excellent service and very easy to contact them through the chat functionality on the website. Used it twice now and both times a quick response and great service on their part.

Na aanvankelijke internet problemen prima en voortvarend opgelost.

Maandag besteld en dinsdagavond in België aangekomen. Dankjewel voor de Hongaarse mosterd als proevertje! Heel lekker en zal zeker deel uitmaken van mijn volgende bestelling. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Postbus 147

3130 AC Vlaardingen

Over De Smaak van Hongarije

Welkom bij De Smaak van Hongarije Wij brengen de Hongaarse smaak bij je thuis! In onze webshop vindt je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent. Kijk ook eens op de recepten pagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. Je zult merken dat de Hongaarse smaken prima zijn te combineren met talloze alledaagse gerechten. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, blijf de site bezichtigen voor nieuwe Hongaarse producten en recepten.