Uitstekend assortiment

Heb voor de eerste keer besteld. Ben zeer tevreden met de produkten. Snelle service, bestelling netjes ingepakt en...een verrassing. Kom zeker terug.

Goede en snelle levering,

Omdat we iets langer op de bestelling moesten wachten kregen we iets extra bij de bestelling. We bestellen zeker weer hier!

Snelle correcte levering..

Pas 2 x iets besteld leveringen beide keren vlot en correct bezorgd.

Aardige attentie bij bestelling

positief

goede communicatie,mooi ingepakt,bedankt voor de attentie bij onze bestelling,alles in orde

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Authentieke producten en snel geleverd

Echte aanrader voor wie een echte fan is van de Hongaarse keuken !

Fast delivery

Order placed and the next day it was delivered. And with and extra surprise. Thank you.

Snelle correcte levering

Eerste keer dat we wat besteld hebben. Nu we niet naar HU kunnen toch wat ingrediënten om aan de slag te kunnen. Bedankt.

Punctual, quick service and delivery

Punctual, quick service and delivery

minden rendben

gyors kiszolgàlàs

Dank u wel

Snel en goed.

geweldig

producten zeer snel geleverd en keurig verpakt.

Fijne producten voor een goede prijs en snelle service

Het is voor mij een feestje om de producten te ontvangen. Hierna kan ik weer heerlijk Hongaars koken.

Snel geleverd, en leuke verrassing erbij, heel attent.

Snel geleverd, en leuke verrassing erbij, heel attent.

Prettige site snelle levering

Perfect köszönöm

Perfecthou vd Hongaarse keuken

Prima sortering, vlotte verwerking.

Altijd een plezier om Hongaarse producten te kunnen bestellen te bestellen. Levering is vlot en altijd met een klein presentje. Dank je wel. Janna

Heerlijke producten, super snelle verzending!

Als altijd weer prima geregeld. Dank u wel.

Netjes

Bedankt

Voortreffelijk

Heerlijke producten om de smaak van Hongarije in huis te krijgen!

Lekker en snel

Alles was prima

Snel levering, goed smaak...

betrouwbare en snelle service

Goede producten die, eenmaal in je winkelwagentje geladen, snel worden bezorgd. Schappelijke prijzen en goede kwaliteit.

Zeer tevreden over de service!

Snel bezorgd, supernetjes verpakt. En natuurlijk heerlijke producten van mijn land.

Postbus 147

3130 AC Vlaardingen

Over De Smaak van Hongarije

Welkom bij De Smaak van Hongarije Wij brengen de Hongaarse smaak bij je thuis! In onze webshop vindt je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent. Kijk ook eens op de recepten pagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. Je zult merken dat de Hongaarse smaken prima zijn te combineren met talloze alledaagse gerechten. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, blijf de site bezichtigen voor nieuwe Hongaarse producten en recepten.