Voor het eerst hier besteld. Zoals zovelen voor de scherpste prijs op Google gekeken en zo kwam ik hier terecht. Makkelijk en snel kunnen bestellen en vlot geleverd. Ik ga hier vaker bestellen.
De mat die ik besteld heb is van super kwaliteit. En snel geleverd.
Wat ik wil jammer vind is dat er niet wordt gereageerd op mail. We hebben een tuinset gekocht, ik wilde mijn klantenkaart nummer bij de bestelling toevoegen voor de punten dit is niet gelukt.
Duidelijk wat betreft de leverdatum, al met al een prima ervaring!
4 paar handschoenen besteld via de webshop, deze zijn op maat. Hebben ze de verkeerde maat geleverd! Gebeld met de klantenservice en opgelost met een medewerker, ze leveren de juiste maat handschoenen na. Daarom een kleine voldoende, omdat de klantenservice dit netjes heeft afgehandeld.
Informatie zou ik liever wat beter zien wat levering betreft. Product is prima verpakt.
Voor het eerst hier mijn meststof besteld. Prima prijs, keurig verpakt en een snelle levering. Dikke prima.
Keurig ontvangen
Snelle levering goede prijs kwaliteit .
De bestelling was eenvoudig te maken, en de levering na 3 dagen was zoals beloofd. Heel tevreden.
Ik heb 2 zakjes kruiden zaden en 1 verpakking met 3 begonia knollen, pendula geel gekocht. De kruiden zaden moet ik nog zaaien. Afwachten. De 3 begonia knollen zijn erg klein. Ik herinner mij nu dat ik vorig jaar dezelfde begonia knollen ook van oosteinde had geplant. Deze waren dood na het overwinteren op zolder.
Geachte meneer Pieter, Het klopt inderdaad dat de knollen kleiner zijn dan vorig jaar, dit was ons ook opgevallen en door gegeven aan de leverancier die dit weer gaat overleggen met de kweker. Vaak gaat het overwinteren van begonia knollen wel goed maar er is helaas geen garantie dat het elk jaar lukt. Mochten de begonia's niet goed op komen door een te kleine knol horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
De Greenkalk zak was helemaal open aan de bovenkant en viel zo uit de doos. Het was dus geen 20 kg meer en lastig te vervoeren naar het grasveld. Was geen leuke eerste ervaring.
Geachte mevrouw Vliegenthart, Vervelend om dit te horen. Heeft u toevallig hier ook foto's van gemaakt? Als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij u uiteraard helpen bij een oplossing. Met vriendelijke groet, Team de oosteindeonline.nl
Alles goed op tijd heel vriendelijk
De bestelling heeft al met al vrij lang geduurd. Er zaten ook 2 plantjes bij en deze hebben tijdens de reis in de doos zwaar gehad. Plat gedrukt en gele blaadjes bij beide plantjes. Plantjes direct uit de doos gehaald en met een schoteltje direct water gegeven. Laat ze even op het aanrecht staan om bij te komen. Hoop dat ze er niet te veel schade aan hebben overgehouden
Leuke deals en een heel snelle levering.
Overzichtelijke site waardoor de bestelling makkelijk en snel te plaatsen is. Juiste informatie geven wanneer het pakketje te verwachten is en dat ook uitvoeren. Dit is hoe het altijd zou moeten zijn.
De bestelling stond snel en zoals beloofd netjes klaar
Heel plezierig
Goed geprijsd en snel geleverd
Bestelling super snel afgehandeld, afhalen op locatie lijkt altijd een verrassing voor het personeel!? Wat het een beetje raar maakt?
Producten goed geprijsd en dan ook nog eens een snelle levering. Ook fijn dat je goed weet wanneer de levering plaats vindt zodat je niet een hele thuis hoeft te zijn. Goede service. Bedankt!
Na bestelling snelle levering met scherpe prijzen op de artikelen.
ik heb gebeld voor de exacte maten van een bloembak, de dame in kwestie is naar de betreffende bak gelopen en voor mij opgemeten. Zij zei dat er nog 5 waren, die had ik ook nodig zei ik, gelijk online besteld en de volgende dag in huis, Goede service!
Mijn nieuwe plantjes waren goed verpakt voor verzending en van uitzonderlijke kwaliteit.Bedankt!
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen