Laden reviews...
169 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een duidelijke waardering voor snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. Klanten waarderen het duidelijke bestelproces en de verzorgde verpakking. Daarnaast is er erkenning voor het brede assortiment en de gemakkelijke afhandeling bij afhalen of bezorgen. Al met al blijft De Oosteinde Online een betrouwbare keuze voor tuinartikelen.
Uitstekend en snel geleverd.
24 June 2026
Arie
Ruiten
Goede producten voor goede prijs met snelle levering
23 June 2026
Midwolda
20 June 2026
Weymar
Hoorn
Snel geleverd, goede kwaliteit.
18 June 2026
Sander
Nijssen
Heb nog steeds niks ontvangen
Beveelt niet aan
15 June 2026
Gerrit Arts
Overloon
Geachte meneer Arts,
Vervelend om dit te horen.
Als u contact met ons opneemt via [email protected] kunnen wij voor u uitzoeken waar u bestelling is.
Met vriendelijk groet,
Team de Oosteindeonline.nl
Goede aanbiedingen en snelle levering. Volgende keer weer!
14 June 2026
Kees
Lelystad
Grond is goed,vlees etende planten staan er in. Even afwachten of er vooruit gang komt bij de groei. Prijs is redelijk,maar met de bezorgkosten is het naar mijn inziens best wel duur.
12 June 2026
René Simmerman
Zuidholland
Snel geregeld en goed verzonden.
9 June 2026
Peter
Brakel
Ging erg soepel allemaal, via de mail.
8 June 2026
Jannie Kuipers
Meppen
Wat ik heb besteld was er zeer snel in huis. Top
8 June 2026
Fokje
Drachten
Voor het eerst hier besteld. Zoals zovelen voor de scherpste prijs op Google gekeken en zo kwam ik hier terecht. Makkelijk en snel kunnen bestellen en vlot geleverd. Ik ga hier vaker bestellen.
6 June 2026
Gert
Gasselte
De mat die ik besteld heb is van super kwaliteit. En snel geleverd.
5 June 2026
Brenda
Bennebroek
Wat ik wil jammer vind is dat er niet wordt gereageerd op mail. We hebben een tuinset gekocht, ik wilde mijn klantenkaart nummer bij de bestelling toevoegen voor de punten dit is niet gelukt.
31 May 2026
Mirjam
Vo
Duidelijk wat betreft de leverdatum, al met al een prima ervaring!
N.v.t.
Frank
Drachten
4 paar handschoenen besteld via de webshop, deze zijn op maat. Hebben ze de verkeerde maat geleverd! Gebeld met de klantenservice en opgelost met een medewerker, ze leveren de juiste maat handschoenen na. Daarom een kleine voldoende, omdat de klantenservice dit netjes heeft afgehandeld.
Marjolein
Sassenheim
Informatie zou ik liever wat beter zien wat levering betreft. Product is prima verpakt.
Mart
Asten
Voor het eerst hier mijn meststof besteld. Prima prijs, keurig verpakt en een snelle levering. Dikke prima.
27 May 2026
D vS
Kolham
Keurig ontvangen
26 May 2026
Danny
Zelhem
Snelle levering goede prijs kwaliteit .
25 May 2026
Johnny Lis
Utrecht
De bestelling was eenvoudig te maken, en de levering na 3 dagen was zoals beloofd. Heel tevreden.
23 May 2026
Tonny
Meeuwisse
Ik heb 2 zakjes kruiden zaden en 1 verpakking met 3 begonia knollen, pendula geel gekocht. De kruiden zaden moet ik nog zaaien. Afwachten. De 3 begonia knollen zijn erg klein. Ik herinner mij nu dat ik vorig jaar dezelfde begonia knollen ook van oosteinde had geplant. Deze waren dood na het overwinteren op zolder.
20 May 2026
Pieter
Emmen
Geachte meneer Pieter,
Het klopt inderdaad dat de knollen kleiner zijn dan vorig jaar, dit was ons ook opgevallen en door gegeven aan de leverancier die dit weer gaat overleggen met de kweker.
Vaak gaat het overwinteren van begonia knollen wel goed maar er is helaas geen garantie dat het elk jaar lukt.
Mochten de begonia's niet goed op komen door een te kleine knol horen wij dat graag.
Met vriendelijke groet,
Team de Oosteindeonline.nl
De Greenkalk zak was helemaal open aan de bovenkant en viel zo uit de doos. Het was dus geen 20 kg meer en lastig te vervoeren naar het grasveld. Was geen leuke eerste ervaring.
Beveelt niet aan
Danielle Vliegenthart
Hellevoetsluis
Geachte mevrouw Vliegenthart,
Vervelend om dit te horen.
Heeft u toevallig hier ook foto's van gemaakt?
Als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij u uiteraard helpen bij een oplossing.
Met vriendelijke groet,
Team de oosteindeonline.nl
Alles goed op tijd heel vriendelijk
Belgin
Amsterdam
De bestelling heeft al met al vrij lang geduurd. Er zaten ook 2 plantjes bij en deze hebben tijdens de reis in de doos zwaar gehad. Plat gedrukt en gele blaadjes bij beide plantjes. Plantjes direct uit de doos gehaald en met een schoteltje direct water gegeven. Laat ze even op het aanrecht staan om bij te komen. Hoop dat ze er niet te veel schade aan hebben overgehouden
Linda
Dordrecht