Na het sluiten van mijn vorige leverancier op zoek gegaan naar een leverancier van Sluis Garden seeds en bij De Oosteinde online uitgekomen. Makkelijk bestelproces en faire prijzen dus prima geregeld. Minpuntje: zou track en trace code van hen krijgen via PostNL, echter niet ontvangen. Geen probleem verder, correct aangeleverd en compleet.
Via internet besteld en super gemakkelijk afgehaald
besteld via internet en volgende dag in huis en goed verpakt
Snelle levering van goede kwaliteit meststoffen.
Zeer tevreden over snelle levering, niet persé een vereiste. Ook goede prijs.
Ik vergaat een plantje van 3 euro bij de kassa en bel ze 15 min later op om deze even op te komen halen. Maar mevrouw was streng tegen want er was geen plantje achtergelaten/of gevonden. Geen oplossing. Helaas zullen ze mij nooit meer zien en raad ik iedereen af. Lekker naar de tuincentrum in Cruquius gaan.
Geachte meneer van der Horst, Vervelend om dit te horen, zo hoort het uiteraard niet te gaan. Ik begrijp dat het om het filiaal in Vijfhuizen gaat, vanuit de webshop kunnen wij u helaas niet verder helpen, u kan wel reageren op dit bericht via de mail die u ontvangt dan zal ik zorgen dat een collega uit de winkel met u contact zal opzoeken. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Aan verzendkosten betaalt de klant 11,98 euro. Mag hij of zij dan een goed verzorgde zending verwachten? Dat lijkt me wel. Wat de klant krijgt: een dozijn in een doos gepropte planten waarvan een kwart geknakte stengels heeft... Elders kan het beter en voordeliger.
Geachte meneer / mevrouw, Vervelend om dit te horen en te zien. Heeft u al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij zullen u uiteraard hierbij kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Snel te bestellen, snel geleverd, maar wel prijzig!
Snel en voor een goede prijs afgeleverd
Kan deze zaak van harte aanbevelen
Prima product
Prima. Snel besteld, snel in huis.
Prima leverancier
Ik bestelde DCM gazonmest, die zij leveren tegen de laagste prijs. Volgend dag bezorgd door Post.nl goed verpakt in een doos.
Bestellingen worden altijd snel geleverd. Bovendien, en dat is niet onbelangrijk, levert De Oosteinde tegen concurrerende tarieven!
Zeer tevreden over levering en producten.
Fast and efficient service with good choice of products, thank you!
Voldoet volledig aan verwachting . Voortgang levering , bereikbaarheid en response klanten contact
Correcte en snelle afhandeling
besteld, geleverd en tevreden.
Snel en goed verzorgd! Chapeau!
Jammer dat er staat Gratis verzending .En dan toch 4.99 moet betalen omdat er een artikel bij staat ,dat niet Gratis was. Wel een bestelling van bijna 400 euro . dat is Jammer
Geachte mevrouw Diessen, Wij zien dat bij uw bestelling ook een artikel zit die aparte verzendkosten heeft vanwege de lengte van het product namelijk 160 cm. Dit staat vermeld bij het product zelf. Door de lengte rekent PostNL hiervoor extra kosten hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om een vergoeding hiervoor te vragen. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
De prijzen voor de DCM Vital Green waren scherp en de levering was supersnel en correct. Zeker een bedrijf waar ik meer aankopen ga doen ion de toekomst..
Perfecte onbeschadigde levering van frisse kruiden
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen