Na 15 minuten werd ik gebeld dat ik de volgende ochtend mijn bestelling kon ophalen. Snelle service
Prima afhandeling. Snel en conform afspraak.
Bij het bestellen van een product is de verkeerde op gestuurd. Door klantenservice is het goed opgelost TOP gedaan.
Mooie producten die snel geleverd worden.
Ik heb al èèn buitenlamp zitten. Dat is eerste keer proef. Ik zie je heel goed buitenlamp. Wij zijn te vrede!
Vriendelijk geholpen, pakket dezelfde dag weg. Helemaal goed, dank je wel.
Goede en snelle service en levering
Ik had haast om een pakket te bestellen als cadeau, keurig ingepakt binnen 24 uur geleverd. Top service.
snelle verzending
Voor het eerst hier besteld en zeer tevreden. De prijs van de waxinelichtjes was scherp en het pakket werd snel bezorgd
Snelle bezorging Van ern mooi produkt
Duurde alleen wat lang, zaterdag online besteld, vrijdagmiddag pas ophalen
Snel en keurige verpakking
Ik heb de vogel pindakaas bescherming nog niet opgehangen. Dus ik weet nog niet of het gaat werken, ga ervan uit van wel.
Prima verlichting hulpzsme en vriendelijke mensen
Snelle levering van theelichtjes in plastic doorschijnende cup. En prima prijs. Voor herhaling vatbaar.
Bestellen ging eenvoudig op de duidelijke site. Direct reactie en zeer snelle levering! Goed verpakt en compleet! Toppers!
Snel geleverd. Mooie producten.
Prima snel afgehandeld
Snel ontvangen en netjes verpakt. Plus voordelig.
Ik deed een bestelling bij Oosteinde en er was een ruime keuze van hetgeen ik wilde hebben. Kerstverlichting. Ik had het vlot in huis, wat fijn was, daar ik met mijn boom bezig was, maar niet verder kon, omdat er een snoer lampjes defect was. Besteld en de dag erna in huis. En mijn boom? Die staat nu. Klus geklaard, voordat de drukke decembermaand begint. Ik werd goed op de hoogte gehouden betreffende de bestelling en de levering. Kortom... de boom straalt en ik ook!
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen