Positieve ervaring met het ganse traject: kiezen, bestellen, betalen, verzenden, ontvangst. Voor herhaling vatbaar
snel en op tijd binnen , en de prijs was ook oke
alles ging voorspoedig
Besteld en de volgende dag geleverd
Mooie producten
Cadeaubon makkelijk te regelen. Duidelijke info.
Ik heb zonnebloemzaadjes besteld. Ze werden snel bezorgd, leuke zakjes voor een mooie prijs!
Mooie kersenboom gekocht snel geleverd en goed verpakt
Prachtige rubbermatten met zeer mooi motief.
Zelfde dag afgeleverd
Snelle levering en goede kwaliteit.
Werd keurig op de hoogte gebracht omdat mijn bestelling niet compleet leverbaar was met diverse opties. Nu hopen dat de nalevering snel word geleverd.
Aflevering keurig op tijd
Na eerst een bestelling heb gedaan wat niet helemaal goed ging heb ik toch de gewenste solar buiten lamp ontvangen
Het nog besteller goed ontvangen in een heel grote doos waarin het bestelde breeduit lag met als bescherming een hoeveelheid aan pakpapier. Een minpunt, in de doosjes met de pinclips 4 in een doosje zat in een doosje slechts 3 pinnen. Voor de rest fantastisch en hoe spul, is aan te raden
Reliable and speedy service
Netjes en snel de producten ontvangen die ik had besteld. Super! Zeker een aanrader!
Ik heb de producten makkelijk kunnen vinden. De bestelling eenvoudig kunnen.plaaysen en de levering zoals aangegeven. Prima ervaring.
Snelle levering, correcte mensen in het tuincentrum en de plantjes zien er goed uit.
used it for 1 week now, hope the fabric quality will be durable after few months of rain and sun?!
Snel en efficiente afhandeling.
Product niet genoeg in voorraad desalniettemin daarna redelijk vlot geleverd.
ie hierboven
Duidelijk en snel geleverd.
Het fijne aan deze lampjes is dat ze dimbaar zijn en vervangbaar, wel zo duurzaam!
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen