Goede prijs, snelle levering

Prima...snel en voordelig.

Gemengd tevreden.

Bestelling incompleet, hierover is correct gecommuniceerd dus bekend bij me. Kwaliteit van sommige plantjes laat te wensen over. Kurkdroog en los in de potgrond.

Prachtige boom

Ik had een boom besteld en deze werd snel en stevig ingepakt bezorgd. Hij is prachtig!

• Betrouwbaarheid

Duidelijke product informatie- snelle verzending Ik was nog beter geholpen had ik enkel de stekker los kunnen kopen. Ook beter voor milieu

• Betrouwbaarheid

De plantjes kwamen na bestelling netjes verpakt bij ons adres. Ze waren aan de droge kant, maar meteen in de grond gezet, water gegeven en je ziet ze gewoon groeien.

• Betrouwbaarheid

prima levering netjes en op de afgesproken tijd

erg netjes verpakt en op afgesproken tijd afgeleverd was duidelijk afgebeeld zodat je er een goed beeld van krijgt

Netjes en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Alles prima verlopen.

Geen op of aanmerkingen

• Betrouwbaarheid

Very nice garden store with reasonable prices

I found it particularly helpful that they list specifically what type of plant food each plant that they sell should use.

geweldige service en snelle levering

Geen handleiding aanwezig....groot minpunt

Heb gekozen voor aflevering bij een afhaalpunt...toch stonden de bestellingen toen ik thuiskwam bij de deur. Kan niet!!!H vd Maas

• Betrouwbaarheid

Snel voor een prima prijs

Geen opmerkingen

Kwaliteit

Mijn eerste keer en gok via internet, maar een hele goede keus. Goed verpqkt, goede kwaliteit, snel en mooie grotere plantjes dan verwacht.

• Betrouwbaarheid

Efficiënte afhandeling van de bestelling en op tijd geleverd

Goed en snel geleverd

Bij een ander gevraag per mail maar moest het doen via mail. Toen zag ik jullie en jullie hadden ook de twee kleuren die ik hebben wilde dus bij jullie geprobeerd en heel snel binnen en goed verpakt. Klein minpuntje er zatten nog niet zo veel bloemtjes in maar even goed tevreden

• Betrouwbaarheid

Gewoon zoals je verwacht.. Goed.

Mest, kalk gekocht. 2x10kg en 1x20kg. 2 pakketjes via postnl.

zeer goede service

Na een boompje geleverd te krijgen die erg beschadigd was, denk ik door het vervoer. Hebben we na telefonisch contact een nieuw boompje toegestuurd gekregen. Je bestelling volgen is makkelijk en duidelijk. Het contact ging goed en vriendelijke dame, duidelijke uitleg.

Beschadigde planten

Helaas kreeg ik de clematissen niet mooi over, maar dat kwam w.s door de bezorging. Kreeg wel een kleine tegemoetkoming,(nog niet maar… Jammer!

• Betrouwbaarheid

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Netjes afgeleverd, goed kwaliteit van zaden.

Tegoedbon is zo 1990

Hier een lamp gekocht als Moederdag kado. Bleek ze deze de dag ervoor te hebben gekregen van iemand. Dus lamp retourneren, krijg ik een tegoedbon van €70! Vind dat echt zo belachelijk. Krijg is als antwoord dat dit overal staat geschreven. Alsof ik alle borden lees in jullie winkel, daarnaast is het echt geen service. Niet klant vriendelijk dit. Ik was een hele goede klant van jullie maar ik besteed hier nog 1x mijn tegoed en dan zien jullie mij nooit meer terug. Ik fiets wel een stukje om naar Global Garden.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

goede prijs en vlotte bezorging

Goede prijs en makkelijk online te bestellen en bezorging prima zeker met deze zware dingen

Snel besteld, snel bezorgd

Precies wat ik zocht, en snel bezorgd ook!

• Betrouwbaarheid

prettige ervaring doordat u een heldere website heeft.

verder ben ik via een aantal mailtjes op een prettige manier op de hoogte gebracht dat mijn bestelling zou worden aangepast omdat niet alle planten geleverd konden worden vandaar mijn 5 sterren beoordeling met vriendelijke groet M. Boerjanj

• Betrouwbaarheid

Fijn personeel, goede service en snelle levering.

Ik kom al jaren klant bij Oosteinde in Hillegom en ben meer dan een tevreden klant. Ontvangst is altijd vriendelijk en de planten zijn van goede kwaliteit. Dit keer tuinstoelen online besteld; levering was supersnel! Binnen een dag.

• Betrouwbaarheid

Goede service met product zoals voorgesteld

Mooie kwaliteit, precies zoals beschreven. Levering op tijd zoals toegezegd. Complimenten!

Schipholweg 1088

2141BG Vijfhuizen