De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Goede informatie omtrent tijdstip van levering
Goede ervaingen met DeOosteinde. Duidelijke site, eerlijke prijzen en snelle afhandeling
Snelle levering en goede uitleg via de telefoon
de bestelling is netjes op tijd geleverd maar wat zeker erg belangrijk is het achteraf betalen ook een dag na ontvangst een nette mail ontvangen met het bedrag wat betaald moest worden . en dat er rustig de goederen kon bekijken en dan wel binnen de afgesproken tijd te betalen ook heel gemakkelijk via internet ik ben zeer tevreden met deze manier van kopen en betalen Gr A.v D.
Plantjes waren er heel snel en uitstekend verzorgd aangekomen
Cadeau bon besteld... prima service.. snel geleverd online
Ook hele snelle levering
een goede en snele service
Toch wel spannend om plantjes online te kopen. Je moet maar afwachten of en wat je thuisgestuurd krijgt. Maar we zijn erg tevreden De mooie frisse plantjes werden snel en in goede staat bij ons thuis bezorgd.
Goede, snelle levering en planten helemaal heel en fris geleverd.
Jammer dat ik meer bestelde dan geleverd kon worden, maar dit is goed teruggekoppeld via e-mail en naar tevredenheid opgelost.
prima prijs kwaliteit
Snelle levering, erg gunstige verzendtarieven en achteraf betalen is ook een prima optie!
Snel geleverd, keurig stevig en goed verpakt. Boom is prachtig.
Alles snel geleverd en de aftersales is top De planten kwamen keurig verpakt en verzorgd aan
Had foutje gemaakt maar werd telefonisch meteen vriendelijk en correct behandeld en alles werd voor me opgelost. Toppie
Vriendelijk en goed voorgelcht
Waarom planten versturen vlak voor een lang paasweekend??? Ik heb ze nog steeds niet ontvangen, het is nu al dinsdag en ze staan of liggen te verdorren bij postnl
Geachte mevrouw Balkema, Vervelend om dit te horen. Zou u contact met ons kunnen opnemen via [email protected] zodat wij kunnen uitzoeken waar uw pakket is. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
Consistent lage prijs en prima service, dus snelle levering
In 1 woord geweldig!
Bestelling was niet compleet maar heel snel opgelost.
Dank aan Tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen voor het correcte en verzorgde verzenden van mijn bestelling.
Wat een gemak! Bestel een paar zware zakken metst en in no-time worden ze aan de deur afgeleverd. En dat ook nog eens tegen een goede prijs!
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen