Snelle levering van het bestelde product
Fijn selechtie van stenen, goed ontvangen.
Evenals vorig jaar Gazonet besteld. De bestelling is snel verwerkt en binnen 1 week geleverd! Dankjewel voor de goede service.
Bestelling van een grote hoeveelheid bleek ‘gewoon’ op voorraad en werd snel geleverd.
Gewoon prima - snel Maar ik wil geen reklame ontvangen!
erg goed netjes verpakt bezorgd op de tijd dat aangegeven was
Producten zoals verwacht, snelle en goed verzorgende levering
duidelijk aangegeven en snel geleverd goed verpakt dus perfect
Na paar dagen was mijn bestelling van de zaden al binnen, super
Alles is goed verpakt vervoert
Makkelijk gevonden wat ik nodig had op de website. Een en ander was snel geregeld en binnen enkele dagen ontvangen.
Snelle levering, goede prijs.
Ik bestelde 2 flessen Chrysal voor snijbloemen die supoersnel en goed verpakt bij mij aankamen. Hartelijk dank voor deze snelle service!
Ik heb een aantal vetblokken besteld, voor een zeer gunstige prijs. Helaas waren deze niet meer voorradig en zouden ze ook niet meer binnenkomen. Het door mij reeds betaalde bedrag werd keurig netjes en snel weer teruggestort
Mooie zonnebloemdoosjes om mee te geven aan onze gasten!
Zag er goed uit.
Uitstekende en snelle levering!
Het gekochte viell mij tegen omdat er op de website stond “ materiaal : metaal Bij aankomst bleek het van kunststof te zijn Ik heb het behouden omdat ik daar niet zo’ n probleem mee had Maar dan was de prijs te hoog ( voor kunststof)
mijn ervaring prima werd keurig gemeld dat niet alles op voorraad was en daar door later werd geleverd alles was netjes verpakt.
Snelle levering en betaalbaar
Duidelijke site, snelle nette levering, artikel als kado succes verzekerd!
In de drukke periode van de feestdagen heb ik heel snel en correct mijn bestelling ontvangen. Er zat een kleine beschadiging op het hout, maar dat was niet storend en valt niet echt op. De kwaliteit van het geheel is prima.
Snelle bezorging
Goed, snelle services! Nette prijs