Goede service snelle levering
De bestelling was goed verpakt en werd snel geleverd kan veder niets zeggen de vergeet me nietjes zijn nog niet aan het bloeien. NJW
Goede en snelle levering
Helaas kon ik de beoogde artikelen niet in het tuincentrum vinden ivm de kerstmarkt Gelukkig wel online beschikbaar
Ich habe jetzt zum zweiten Mal hier bestellt und ich würde es wieder machen. Das Bestellte ist sehr schnell geliefert und ich bin voll zufrieden mit der Ware. Vielen Dank und beste Grüße !
Na mijn bestelling online is alles supersnel geleverd in een zeer goede kwaliteit
Prima online kopen. Snel geleverd, enorme keuze. Ga zo door
Dit jaar heb ik online bloembollen gekocht. De keuze was groot bij de Oosteinde en de prijzen lager dan bij een aantal andere winkels. Bolletjes werden snel en netjes ingepakt bezorgd.
Goede kwaliteit
We hebben een bon ontvangen om uit te printen. Het is was mij niet duidelijk dat dit het geval was. Ik dacht dat er een card gestuurd zou worden. Is ook wel leuker geven vind ik.
Verrassend snelle levering en de beste prijs voor een uitstekend product
Zie boven
Geachte meneer / mevrouw Gé, Vervelend om dit te horen. Wij hebben door gekregen dat er inderdaad iets is mis gegaan bij het versturen van de email. Onze collega's hebben zodra u het vroeg direct de mail weer toegestuurd. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
Goede prijs, snelle en juiste levering.
vriendelijke prijzen en snelle levering
Alles prima in orde en zeer snelle levering
Na bestelling een snelle levering en een goede afhandeling
heb mijn 100 vergeet mijn nietjes in een razendsnel tempo thuis bezorgd gekregen , in mooie verpakkings dozen . omdat ik nogal sceptisch ben in vooruit betalingen mocht ik dit doen met klarna ben zo blij dat er die mogelijkheid bestaat ,nu kan ik deze uitdelen op de laatate dag van mijn werk ,nu ik met pensioen ga zo,n leuk idee
Goed, houden de klant op de hoogte met versturen artikelen.
De website werkt prima; ik kon mijn artikel snel vinden. De afhandeling en levering was prompt en correct. Uit eerdere ervaring weet ik dat de klantenservice ook goed werkt; plezierige mensen.
Betrouwbaar
Prima geregeld, snel binnen
snel geleverd product zoals omschreven.
1 artikel was beschadigd en 1 dag later had ik een ander. Super
Schipholweg 1088