Prima geregeld.
Eenvoudig bestelproces, uitgebreide productrange en super snelle bezorging.
Ik had het bestelde product snel in huis.
snel verzonden, dag na bestelling gleverd
Besteld en volgens afspraak bezorgd.
Mijn bestelling komt snel en hij waa goed ingepakt. Ik ben heel tevreden
Zeer snelle levertijd, product zoals omschreven, goede prijs
De helft van de planten waren zo goed als dood toen ze geleverd werden en zaten op zijn kop in de doos.
Geachte mevrouw Michele, Vervelend om dit te horen. Zou u contact met ons kunnen opnemen via [email protected]? Uiteraard gaan we kijken voor een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Tip voor het verzenden van planten, laagje plastic onder natte planten en pijl op de doos met "Deze kant boven". We kregen de doos met planten nu op de kop aangeleverd en de bodem was nat en dreigde te scheuren.
Geachte meneer Tom, Bedankt voor uw melding. De stickers horen erop te zitten, dit doen wij standaard bij alle pakketten met planten. Helaas komen wij er inderdaad ook achter dat PostNL hier niet geschikt voor is, wij zijn druk bezig met een andere vervoerder voor onze planten. Mochten er nog problemen ontstaan met de planten horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
Veel keuze, goede prijs, zo ook de verzendkosten. Bestelling werd snel ingepakt en verzonden. Netjes verpakt en duidelijke informatie en tracking. Voor herhaling vatbaar!
Goede service. De plantjes kwamen droog aan. Water gegeven en zij groeien goed.
De bevestigingsblokjes van mijn peacock plantensteunen waren kapot. Daar waar andere leveranciers 4 of 5 euro per blokje vragen heb je hier een set van vier! Goed letten op de maat: de oude steunen zijn 7 mm, de nieuwe glasfiber peacock plantensteunen 8 mm. Gelijk wat nieuwe steunen en ringen bijbesteld, want ook die zijn hier goedkoper dan bij de concurrent. Deze leverancier is voor mij favoriet!
Zonder probleem zeer snel mijn bestelde producten ontvangen.
Prima service snel geleverd
Alles klopte, van betaling, verzending info en het product. Precies wat een koper wenst. gefeliciteerd!
Snel geleverd, gunstig geprijsd. Aanrader.
besteld en snel geleverd
Goede prijs en mooie plantjes. Deze werden apart gezet na telefonisch contact.
Makkelijk te bestellen en snelle verzending
Plantjes lagen los in de doos. De plantjes waren weliswaar “verfomfaaid “, maar goed nat. Na het planten staken ze snel de kop omhoog. Advies is om bij post NL aandacht te vragen voor het vervoer.
Geachte meneer / mevrouw Hummel, Vervelend om dit te horen. Wij weten van dit probleem, hierdoor zijn wij druk opzoek naar een andere vervoerder om de planten te verzenden. Mochten er toch nog problemen ontstaan horen wij dat graag. Met vriendelijk groet, Team de Oosteindeonline.nl
Op tijd geleverd in nauw sluitende dus niet te ruime verpakking.
Goede communicatie en snelle levering. Super bedrijf !
Teleurstellend
Geachte meneer / mevrouw, Wij zien dat u heeft gekozen voor afhalen in ons filiaal in Hillegom. Heeft u nog geen bericht ontvangen dat uw bestelling klaar staat? Wij horen graag van u. Team DeOosteindeonline.nl
Snelle levering !
Schipholweg 1088