Precies wat ik zocht, en snel bezorgd ook!
verder ben ik via een aantal mailtjes op een prettige manier op de hoogte gebracht dat mijn bestelling zou worden aangepast omdat niet alle planten geleverd konden worden vandaar mijn 5 sterren beoordeling met vriendelijke groet M. Boerjanj
Ik kom al jaren klant bij Oosteinde in Hillegom en ben meer dan een tevreden klant. Ontvangst is altijd vriendelijk en de planten zijn van goede kwaliteit. Dit keer tuinstoelen online besteld; levering was supersnel! Binnen een dag.
Mooie kwaliteit, precies zoals beschreven. Levering op tijd zoals toegezegd. Complimenten!
Snelle levering leuke spullen
We ontvingen de doos op z'n kant, waardoor alle plantjes omgevallen waren en door elkaar lagen. Het lijkt erop dat ze er niet erg onder geleden hebben, maar maar het is natuurlijk niet de bedoeling. Ik denk dat het komt door de stickers die op de doos zitten. Die zijn wat verwarrend als je niet heel goed oplet. De stickers zitten nl op de zijkanten, en er staat op 'deze zijde boven', met pijlen naar de bovenzijde. Maar de bezorger heeft waarschijnlijk niet heel goed gekeken, maar één sticker gezien, en gedacht, hier staat 'deze zijde boven' dus die zijde zal wel boven moeten. Mijn tip: één sticker met 'deze zijde boven' erop, op de bovenkant plakken. :-) Plantjes zien er op zich goed uit, maar hoe ze het gaat doen, zal natuurlijk later pas blijken.
Geachte Caroline, Vervelend om dit te zien. Wij zijn inderdaad met PostNL samen opzoek naar de juiste manier van verzenden, hier horen inderdaad ook de stickers bij maar het doorvoeren naar de bezorgers gaat soms nog niet helemaal goed. Mocht u toch problemen ondervinden met de planten dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
De beste prijs van alle leveranciers en supersnel geleverd
snelle levering, goede keus
woensdagmiddag besteld, donderdagmiddag geleverd
De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Goede informatie omtrent tijdstip van levering
Goede ervaingen met DeOosteinde. Duidelijke site, eerlijke prijzen en snelle afhandeling
Snelle levering en goede uitleg via de telefoon
de bestelling is netjes op tijd geleverd maar wat zeker erg belangrijk is het achteraf betalen ook een dag na ontvangst een nette mail ontvangen met het bedrag wat betaald moest worden . en dat er rustig de goederen kon bekijken en dan wel binnen de afgesproken tijd te betalen ook heel gemakkelijk via internet ik ben zeer tevreden met deze manier van kopen en betalen Gr A.v D.
Plantjes waren er heel snel en uitstekend verzorgd aangekomen
Cadeau bon besteld... prima service.. snel geleverd online
Ook hele snelle levering
een goede en snele service
Toch wel spannend om plantjes online te kopen. Je moet maar afwachten of en wat je thuisgestuurd krijgt. Maar we zijn erg tevreden De mooie frisse plantjes werden snel en in goede staat bij ons thuis bezorgd.
Goede, snelle levering en planten helemaal heel en fris geleverd.
Jammer dat ik meer bestelde dan geleverd kon worden, maar dit is goed teruggekoppeld via e-mail en naar tevredenheid opgelost.
prima prijs kwaliteit
Schipholweg 1088